Animale de companie

#animale #pisici #pisica neagra #pisica halloween

Delecteaza-te cu 5 poze cu pisici negre care te introduc in spiritul Halloweenului!

Pisicile negre se asorteaza perfect cu Halloween-ul, toate superstitiile si prejudecatile din jurul lor tranformandu-le in simboluri ale acestei sarbatori. Chiar daca nu mai au nevoie de nicio costumatie pentru deghizarea de Halloween, unele pisicute negre arata senzational cu accesorii decorative specifice acestei perioade, iar pozitiile in care se dezmiarda adesea fac deliciul oricarui curios care vrea sa inceapa weekendul cu zambetul pe buze!


1. Pisica sofisticata

Stie ca este sofisticata si pretioasa, datorita culorii ei, dar atunci cand este si impopotonata in spiritul Halloweenului, cucereste orice privire si atentie din partea celorlalti. Daca ai o pisica neagra, cumpara-i un guler simpatic decorat cu cap de mort si fantome si o palarie de vrajitoare, pentru a- da un aspect dramatic, dar haios!


2. Pisica "flirtacioasa"

Stie ca are puteri magice si ca intra in atentia oricui, dar nu rateaza nicio ocazie de a flirta cu cei din jur, indiferent ca sunt sau nu stapanii ei. Iti face cu ochiul, te dezmiarda si incearca sa te cucereasca prin abilitati numai de ea stiute!


3. Pisica neagra speriata?!

Or fi pisicile negre inspaimantatoare si dau fiori reci pe spatele multora, dar nu sunt nici ele atat de curajoase sau de neinduplecat. Oricat de multa "stima de sine" ar avea, se mai sperie si ele de lucruri din jur, uneori... chiar si de umbra lor! Aceasta poza cu pisica ascunsa sub vrafuri de ziare si cu ochii bulbucati de uimire sau teama este adorabila!


4. Pisica neagra, neagra de suparare

"Nu ma scoate din pepeni, ca scot eu ghearele la tine, cat ai clipi", pare sa transmita pisica neagra din imagine, pe care ceva sau cineva a scos-o din minti. Sa fie oare vinovat decorul de Halloween?!


5. Pisica lenesa

"Faceti voi ce vreti in jurul meu, dar eu voi lenevi nitel pe dovlecii astia comozi. Ma prinde si pe mine decorul sau e contrastul de culoare prea mare?" pare sa transmita pisicuta trandava care abia asteapta sa gaseasca un locsor nou din casa pentru a se tolani.


6. Pisica rasfatata

Este pisica neagra care nu are nevoie de prea multa atentie, caci se rasfata si singura, cu tot ce prinde in cale. Este jucausa, adorabila si foarte iubitoare si iti face ziua mai frumoasa de fiecare data cand se dezmiarda si toarce atunci cand o mangai si smotocesti.



Sursa foto: modcatlove.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare