Animale de companie

# magazin animale #pisici #caini #animale #animale de companie

Club 4 Labute – Magazin online mancare pentru caini si pisici

Animalele de companie sunt membrii importanti ai familiei, de aceea stapanii lor trebuie sa le asigure adapost, dragoste, dar mai ales hrana de calitate.  De cele mai multe ori, hranirea unui catel sau pisici cu o dieta echilibrata, sanatoasa, dar si gustoasa poate fi dificila, insa odata cu lansarea noului magazin online Club 4 Labute, posesorii de animale de companie vor avea oportunitatea de a le oferi mancare de calitate pentru caini si pisici la preturi promotionale.

De ce Club 4 Labute este cel mai bun prieten al animalelor de companie?

1. Preturi promotionale

Orice stapan de animale stie cat de dificila este mentinerea unui echilibru calitate - pret pentru alimentatia acestora. Insa, din fericire pe site pot fi gasite promotii zilnice convenabile, ce ii pot ajuta sa selecteze tot ceea ce este mai bun, la preturi accesibile.

2. O varietate larga de produse

Companionii blanosi au nevoi alimentare specifice, ce trebuie respectate pentru a se putea bucura de un nivel inalt de energie, sanatate generala, dar si de o blana stralucitoare. De aceea, indiferent ca aveti un catel sau o pisica, in magazinul online veti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru a le asigura o dieta sanatoasa. Pe site sunt disponibile urmatoarele categorii de produse:

Hrana pentru caini

  • Hrana umeda – preparate cu cele mai bune ingrediente si un continut ridicat de carne, hrana umeda poate deveni usor gustarea preferata a catelului dumneavoastra, mai ales pentru cei mici sau pentru patrupezii mofturosi;
  • Hrana uscata pentru caini  – imbogatita cu Omega 3, Omega 6 si suplimentata cu ingrediente speciale pentru o dezvoltare sanatoasa, hrana uscata pentru caini este baza dietei, fiind conceputa astfel incat sa ii ofere o blana stralucitoare, o piele si o dantura sanatoasa;
  • Recompense caini – Catelul merita toata dragostea dumneavoastra si uneori o recompensa gustoasa. Acestea au fost create astfel incat sa-l ajute sa isi mentina sanatatea orala, dar si sa se bucure de o sesiune de mestecare delicioasa. De asemenea, recompensele pot fi folosite cu succes pentru a-l dresa si a-i corecta comportamentul, oferindu-i in acest fel o rasplata pentru efortul depus.

Hrana pisici

  • Hrana umeda – aceasta este probabil una dintre cele mai adorate feluri de mancare printre pisici. Datorita varietatii largi de ingrediente si gusturi, dar si a faptului ca sunt controlate mai usor portiile, hrana umeda pentru pisici este potrivita pentru orice stapan care doreste sa isi resfete felina;
  • Hrana uscata pentru pisici – comercializata in cantitati mari si cu un termen de valabilitate mai lung, hrana uscata pentru pisici poate complementa pe cea umeda, oferind varietate si oportunitatea de a se bucura de o sanatate orala excelenta;
  • Recompense pisici – pentru a intari in mod pozitiv comportamentul pisicii, dar si pentru a o rasfata ocazional, recompensele pot fi cea mai buna modalitate de ai arata cat de mult o iubiti.
  • Silicat pisici – asternut igienic de cea mai inalta calitate, creat din silicat natural.

3. O modalitate mai usoara de a cumpara

In ziua de azi, cumparaturile online au devenit una dintre cele mai comode si accesibile moduri de a procura produse si servicii. Avand in vedere acest lucru, multi stapani de animale de companie pot alege Club 4 Labute pentru achizitionarea de hrana pentru caini sau pisici, fiind o modalite mai simpla de a selecta exact cantitatea si tipul care sa corespunda cu talia si varsta prietenului blanos. De asemenea, livrarea se realizeaza in cel mai scurt timp, iar daca este realizata o comanda mai mare de 199 RON, aceasta va fi gratuita.

 4. Produse de cea mai inalta calitate

Printre brandurile comercializate, Club 4 Paws este bine-cunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori de mancare pentru animale de companie din lume. Datorita ingredientelor naturale utilizate, a cantitatii importante de carne folosita si a suplimentelor ce sunt introduse pentru a asigura un nivel de sanatate cat mai adecvat, hrana pentru pisici si caini prezenta pe site asigura aportul necesar zilnic pentru a le permite acestora sa se bucure de un gust desavarsit, dar si  de un stil de viata sanatos.

5. Suport permanent

Poate fi dificila uneori selectarea hranei potrivite, existand multe caracteristici la care sa fiti atent, precum talia, varsta, daca sa alegeti hrana umeda sau uscata si asa mai departe. In astfel de cazuri, puteti apela la orice ora la suport clienti pentru a afla mai multe informatii referitoare la produsele comercializate si sa obtineti clarificari astfel incat sa puteti face alegerea corecta pentru satisfactia patrupedului.

Varietatea larga de produse de pe piata din categoria de hrana pentru caini si pisici, poate sa puna in dificultate orice stapan de animale de companie din cauza diferitelor nivele de calitate. De aceea, Club 4 Labute doreste sa fie magazinul online care sa satisfaca toate gusturile si necesitatile alimentare ale prietenilor dumneavoastra blanosi si sa ofere de fiecare data calitate la preturi promotionale extraordinare.

FOTO: club4labute.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare