Animale de companie

#stres #pisici #cafenele pisici #pisici stres

Cafenele cu pisici, locul ideal sa scapi de stres

Cafenelele cu pisici sunt locul ideal sa scapi de stres - sau cel putin asa gandesc japonezii, care au localuri speciale in care poti mangaia feline sau te poti juca cu ele.

Cafenelele sunt foarte la moda in randul populatiei cu venituri mari , care plateste in jur de 10 euro pentru a petrece o ora in compania pisicilor. Clientii se joaca cu pisicile si le mangaie, uitand astfel de problemele de la serviciu.

O noua lege data de autoritati a reglementat functionarea acestor cafenele , care incepand din iunie vor functiona doar pana la 08.00 seara.

Legea a fost adoptata in urma presiunilor activistilor pentru drepturile animalelor care nu doresc ca in aceste localuri sa fie si vandute animale.

Chiar daca noile reglementari vor insemna ca japonezii vor trebui sa-si ia liber de la serviciu ca sa se joace cu pisicile, cu siguranta vor apela in continuare la serviciile micilor psihologi pufosi din cafenele, pentru a uita de griji.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului