Animale de companie

#centura de siguranta #animale #transport animale

Animalul merita o centura de siguranta, cand mergi cu masina

Animalele merg de obicei cu bucurie oriunde le ducem, mai putin in cazurile nefericite in care nu sunt obisnuite cu raul de miscare - insa indiferent cat de scurta este calatoria, merita sa investesti intr-o centura de siguranta .


Primul argument in favoarea centurilor de siguranta pentru animale este acela ca paza buna trece primejdia rea: cainele sau pisica pot fi ranite fatal, in cazul in care are loc un accident si nu au centura .

Organizatia "Bark Buckle Up", din Statele Unite, avertizeaza ca gradul de folosire al centurilor de siguranta pentru animale este de doar 2%.

Insa exista si alte motive pentru care merita sa investesti intr-o centura speciala pentru animale: acesta nu trebuie sa deranjeze soferul, atunci cand calatoreste cu masina, iar atunci cand se intampla un accident, politistii si pompierii pot mai usor sa se descurce cu animalul speriat si posibil agresiv.

speciale pentru animale sau scaune pot fi cumparate de la pet shop, iar in cazul in care este vorba de un animal de talie mica , pot fi folosite custile speciale de transport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea