Animale de companie

#pisica ranita #amenda uriasa #pisica abandonata #resita

Amenda uriasa pentru o femeie care a abandonat, intr-o punga, o pisica ranita

O femeie care a abandonat pe strada o pisica ranita, a fost amendata de Politia Romana. Totul s-a intamplat in municipiul Resita sin judetul Caras-Severin.

Femeia in varsta de 48 de ani a decis sa bage pisica ranita intr-o punga si sa o abandoneze pe strada.

Autoritatile au fost sesizate cu privire la abandonul pisicii care a fost gsita intr-o punga de plastic pe strada Libertatii din Resita. Politistii Biroului pentru Protectia Animalelor au inceput de indata verificarile si au identificat o femeie in varsta de 48 de ani ca fiind faptasa.

Aceasta a fost amendata cu 12.000 de lei, maximul prevazut de lege pentru fapta comisa, transmite Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Caras-Severin.

”O femeie de 48 de ani, din Resita, care a abandonat astazi, pe strada, o pisica ranita, a fost sanctionata cu amenda de 12.000 de lei.

Azi, in jurul orei 10:30, politistii Biroului pentru Protectia Animalelor au fost sesizati despre faptul ca o pisica ranita zacea abandonata pe strada Libertatii din Resita, intr-o punga de plastic.

Imediat, politistii au inceput verificarile si au identificat persoana care a abandonat animalul, fiind vorba despre o femeie de 48 de ani, din Resita.

Pentru fapta comisa, a fost sanctionata cu amenda contraventionala de 12.000 de lei”, a transmis IPJ Caras-Severin.

Abandonarea animalelor constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda intre 3.000 si 12.000 de lei.

Din fericire, pisica a fost salvata si dusa la o asociatie pentru protectia animalelor unde este ingrijita pentru a se recupera. Aceasta urmeaza ca apoi sa-si gaseasca o familie iubitoare. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea