Amenajarea casei

# design casa #amenajare living #amenajare casa #living

Vrei un living de revista? 5 culori perfecte pentru un decor de vis

Te-ai plictisit de aspectul livingului si doresti sa-l reamenajezi astfel incat sa obtii un decor ca de revista? Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o culoare care te defineste si sa o transpui in designul casei tale. Iata cinci culori perfecte pentru un living de revista!

 

1. Burgund

Simplu, indraznet, elegant! Asa poate fi descris in doar cateva cuvinte acest decor in nuante de burgund. O incapere cu un decor simplu, dar cu aer sofisticat. Tot ce trebuie sa faci este sa vopsesti peretii intr-o nuant ade burgund si sa folosesti draperii in aceeasi nuanta. Adauga apoi cateva elemente decorative care sa scoata totul in evidenta, precum masute albe, o canapea deschisa la culoare (alb sau cel mult bej), podea in culoarea lemnului si o masuta de cafea creata din metal si lemn. Da un plus de culoare cu ajutorul unui fotoliu albastru deschis si ai abtinut un design perfect!

2. Albastru marinaresc

Albastrul marinaresc prinde tot mai mult teren in decoratiunile de interior. Creand o balanta perfecta intre aceasta nuanta inchisa de albastru, cu alb si bej si alte nuante care aduc aminte de plaja si de mare, vei obtine o incapere ca de revista. Adauga si cateva elemente de decor care sa atraga atentia, precum un candelabru cu lumanari artificiale si elemente decorative din metal si vei obtine un decor ca de revista.

3. All-White

Un trend care nu va disparea niciodata si care este usor de pus in practica. Tot ce trebuie sa faci este sa vopsesti totul in alb si sa creezi un decor all-white. De la pereti, la ferestre, mobila, canapele si pana la covor, totul trebuie sa fie imaculat. Ca pete de culoare, care sa dea si caldura designului, alege parchetul din lemn natural, intr-o nuanta deschisa si o masa decorativa vintage. Alege o masuta de cafea din metal inchis la culoare cu blat de lemn bej deschis, care sa dea viata spatiului.

4. Alb si negru

Un decor in nuante de alb si negru este potrivit pentru orice living, indiferent de dimensiunile acestuia. Cele doua culori contrastante sunt usor de combinat si este imposibil sa gai gres cu un astfel de decor. 

5. Bleu murdar

Un living bleu murdar este ideal atat pentru burlaci cat si pentru familiile cu multi copii. Un decor simplu de realizat, unde trebuie doar sa vopsesti peretii in nuanta de bleu murdar si apoi sa adaugi elemente de decora simple. O biblioteca alba, o canapea bej deschis (spre alb) si un covor in nuante de alb si bleu este tot ce ai nevoie. Da viata apoi decorului cu o masuta de cafea din lemn natural si o masuta decorativa in nuante de cupru si ai obtinut un decor de revista.

Surse foto: goodhousekeeping.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea