Amenajarea casei

#bucatarie

Vrei sa-ti renovezi bucataria? Care sunt principalele criterii pe care trebuie sa le indeplineasca mobilierul

Pentru ca bucataria este inima casei si spatiul care trebuie sa depaseasca toate provocarile de zi cu zi, investitia in mobilierul destinat trebuie sa reflecte durabilitatea pe care ne-o dorim: de preferat, pe viata. Amenajarea bucatariei reprezinta o provocare, intrucat trebuie sa intruneasca trei conditii esentiale: functionalitate ridicata, calitate pentru anduranta in timp si, nu in ultimul rand estetica exceptionala, care sa nu se demodeze.

 

In ce conditii trebuie sa reziste o bucatarie?

Practic, bucataria trebuie sa reziste in absolut orice conditii. Este un spatiu intens utilizat pentru gatit, dar si pentru loisir, seri in familie, cine sau chiar spatiu de lucru. Asadar, toate provocarile de zi cu zi trebuie sa fie depasite cu brio. Activitatile din bucatarie, atat cele de gatit, cat si cele de intretinere a bucatariei, presupun impacturi mecanice, socuri termice, contact cu substante acide sau chimice, utilizare repetitiva a feroneriei... toate acestea duc, in timp, la degradarea mobilierului, a accesoriilor si a electrocasnicelor, atat timp cat nu sunt alese conform unor criterii riguroase de calitate.

Ce inseamna o bucatarie facuta sa reziste o viata?

Delta Studio, lider national in amenajari interioare la cheie, proiecteaza bucatarii facute sa reziste, in medie, 60 de ani. Astfel, sub deviza „Furniture made for living. Made to Last”, bucatariile proiectate si realizate de Delta Studio au urmatoarele caracteristici:

  1. Spatii de depozitare de tip sertar care sustin 40 - 60kg
  2. Feronerie facuta sa reziste la peste 150.000 de deschideri (o medie de 60 de ani) by BLUM
  3. Fronturi din materiale premium durabile (MDF vopsit, lemn masiv) ­
  4. Insertie de materiale regenerabile, cu nano particule regenerabile care se refac singure in urma zgarieturilor (fenix)
  5. Blaturi din materiale rezistente la socuri termice si mecanice (ceramica, cuart, granit)
  6. Depozitare smart
  7. Multifunctionalitate (accesorii smart: leduri dimabile, hota accesorizata cu sera UV sau suporturi pentru device-uri electronice)

Iar lista poate continua in functie de necesitatile fiecarui beneficiar. Pentru ca bucataria custom-made, asemeni unui costum tailor-made, trebuie sa se potriveasca perfect nevoilor celor care o vor folosi. Bucatariile Delta Studio sunt made in Italy si apartin brandului Cucinesse, consacrat la nivel international pentru calitate si durabilitate.

Bucatarii custom-made, cea mai buna solutie?

Pentru o bucatarie pe viata, implicarea profesionistilor in realizarea acesteia este esentiala: de la a gandi fiecare spatiu de depozitare, pana la fluxurile necesare din bucatarie. Arhitectul este cel care, pe baza nevoilor beneficiarului, va concepe bucataria perfecta, atat din punct de vedere al layout-ului, cat si al bugetului si al materialelor.

Beneficiaza de proiectare gratuita, de 20% discount la intregul mobilier de la Delta Studio, precum si de o plita cu inductie sau o baterie cu sistem de filtrare a apei de la Franke. Campania se desfasoara pe site-ul Delta Studio Arhitecture, unde trebuie sa completezi detalii despre bucataria visurilor tale si vei fi contactat pentru masuratori si o prima intalnire cu arhitectul! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea