Amenajarea casei

#alegere mobila #elvila #design interior #mobila

Vino la Elvila in luna decembrie si alege-ti mobila pentru o locuinta de vis!

Decembrie este cea mai asteptata luna din an. E momentul cand impodobim casa si ne pregatim sa intampinam un nou an. Pentru a simti atmosfera de sarbatoare trebuie sa aducem in locuinta magia Craciunului. In aceasta perioada ne gandim la impodobirea bradului, aroma cozonacului, mirosul de portocala si scortisoara, dar farmecul Craciunului poate fi adus si prin culoare si voie buna inrt-o atmosfera de poveste. Fiecare loc poarta amprenta familiei, astfel ca amenajarea locuintei pentru sarbatori este de cele mai multe ori o provocare. Pe langa pomul de Craciun, o alta varianta potrivita este amenajarea intregii case pornind de la mobilier si continuand cu diferite tipuri de decoratiuni.

Cele mai potrivite culori pentru amenajarea casei tale sunt cele traditionale Craciunului: rosu, alb, sau culorile naturale.

Iata cateva idei cu care poti aduce magia sarbatorilor de iarna in casa ta.

Livingul este sufletul casei. Aici se reuneste intreaga familie, se primesc prietenii si toti cei dragi. Este locul in care Mosul aduce darurile mult asteptate.

Iti poti amenaja un living de poveste optand pentru un set de sufragerie in culori naturale deschise, accesorizat cu fotolii comode in culori uni. Iti poti crea astfel un spatiu cu personalitate, versatil si atemporal.

Cadrul poate fi completat cu o canapea generoasa si confortabila sau un coltar modern, in culori naturale, locul ideal in care poti sa descoperi cadoul mult visat si sa petreci momente de neuitat alaturi de cei dragi.

Bucataria este laboratorul experientelor culinare realizate in familie, dar si sanctuarul gospodarie in aceasta perioada de sarbatoare.

Iti propunem un ansamblu modern cu fronturi lucioase ce imbina placerea vizuala cu cea de utilizare. Liniile drepte si culorile traditionale, alb si rosu, te inspira in amenajarea unui spatiu vesel, dinamic si usor de accesorizat.

Dormitorul poate beneficia si el de un plus de confort si culoare in care sa regasesti spiritul Craciunului.

Imagineza-ti o zi perfecta, la sfarsitul careia oboseala isi face inevitabil simtita prezenta. Astfel, la finalul serii, te poti retrage intr-un dormitor odihnitor, in culori calde, cu un pat spatios si confortabil, accesorizat cu tabureti prevazuti cu spatiu de depozitare si un fotoliu modern. Un cadru de vis construit chiar de tine.

Elvila te ajuta sa iti indeplinesti visurile!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare