Amenajarea casei

#amenajare living #mobila bucatarie #amenajare casa #mobila

Cum sa alegi mobila pentru living in functie de stilul tau

Anotimpul rece si perioada Sarbatorilor de iarna reprezinta, pentru fiecare dintre noi, motivul cel mai potrivit de a petrece timp impreuna cu cei dragi si pentru a depana amintiri intr-un spatiu primitor. Si ce spatiu este mai potrivit pentru reuniunile de familie decat livingul?

Zona de living este spatiul esential al oricarei locuinte. Acesta integreaza, de regula, si zona de dining, iar amenajarea unui living este o reflexie a gusturilor si personalitatii fiecarei familii. Living-ul este acel spatiu privilegiat, texturile, lumina si culoarea transformand incaperea astfel incat sa devina oaza de bucurie a locuintei.

Atunci cand te decizi sa mobilezi camera de zi, multitudinea de tendinte si de modele poate provoca confuzie pentru orice familie. Cel mai important este sa realizezi modul in care folosesi camera respectiva si sa tii cont de dorintele proprii. Acest spatiu trebuie sa devina interesant, deoarece scopul lui este acela de a crea o atmosfera vibranta, dar confortabila in acelasi timp.

Stilul este relativ, la fel si tendintele. Tot ceea ce conteaza este inspiratia de moment, iar noi iti oferim o serie de propuneri pentru mobilarea livingului, care se potrivesc perfect gusturilor si necesitatilor tale. Este important sa descoperi ce stil ti se potriveste cel mai bine, de aceea am pregatit, alaturi de LEMS, cateva sfaturi menite sa te inspire.

1. Minimalist

Ce inseamna minimalist? Este optiunea ta pentru o viata traita cu simplitate, relaxare si mult bun gust. Cu toate acestea, liniile drepte ale mobilierului, alaturi de culorile imbinate armonios sunt doar cateva dintre atributele care definesc stilul minimalist. Livingul Domino, in nuante de maro deschis, cu accente sidefate, reprezinta alegerea ideala daca va doriti un spatiu care se diferentiaza prin simplitate si naturalete.

2. Modern

Am considerat ca stilul modern este potrivit pentru persoanele dinamice, mereu la curent cu ultimele noutati si tendinte, care sunt adeptele modelelor indraznete, cu elemente futuriste si vibrante.

in aspectul modern al mobilierului pentru living, culorile capata un plus de stralucire si indrazneala, iar propunerea noastra este mobilierul City, in nuante de gri si crem lucios, pentru a putea oferi echilibrul perfect dintre designul exclusivist si accentele temperate.

3. Clasic

Te definesti ca fiind o persoana conservatoare, care gaseste mereu frumusetea si inspiratia in lucrurile simple si clasice? "Clasicul nu se demodeaza niciodata" este deviza gamei de mobilier pentru living Miracco clasic de la LEMS, care combina perfect nuantele de negru si maro cu simplitatea si spatiul incapator pentru depozitare, conceptul special sa se plieze pe nevoile si standardele fiecaruia.

4. Contemporan

Esti o persoana curajoasa care atunci cand merge la o petrecere alege cele mai indraznete culori? Daca raspunsul este "da", atunci stilul contemporan este alegerea potrivita pentru mobila din camera de zi. Livingul New York de la LEMS imbina culori indraznete, precum rosul, pentru a exprima cel mai bine personalitatea ta puternica.

Indiferent de preferintele tale si de stilul de mobilier dorit, consilierii LEMS iti stau la dispozitie in magazinele din toata tara.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare