Amenajarea casei

#scaune living #scaune #living

Versatilitatea unor scaune de living, atuul de care poti profita pentru a aborda orice stil in camera de zi

Designul versatil al unor scaune de living poate schimba rapid orice camera de zi in spatiul visat. Indiferent de stilul preferat, clasic sau modern, aceste piese de mobilier pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor si gusturilor tale. Fie ca alegi estetica atemporala a scaunelor clasice, cu linii curate si finisaje de calitate, fie eleganta moderna a modelelor contemporane, ai o gama larga de optiuni la dispozitie. Iata cateva dintre acestea!

Stilul clasic

Dintre cele mai populare modele sunt cele in stil clasic. Acestea au o estetica mereu la moda, linii ergonomice actuale si tapiserii din materiale elegante, precum pielea ecologica sau catifeaua. Piesele clasice se potrivesc excelent in livingurile traditionale sau in cele in care se intentioneaza obtinerea unei atmosfere rafinate. In aceasta categorie, vei gasi modele in diferite nuante, de la cele neutre la cele mai vibrante, pentru a se potrivi preferintelor personale.

Stilul modern

Daca indragesti stilul modern si contemporan, ai si in acest caz o plaja foarte variata de optiuni. Modelele din acest spectru au, de obicei, linii drepte sau curbate si cromatica bogata, si sunt fabricate din materiale precum pielea ecologica sau microfibra. Aceste scaune living sunt cunoscute pentru designul minimalist si functionalitatea ireprosabila. Se pot integra perfect in spatiile cu o schema de amenajare aerisita, adaugand un plus de confort si o nota sofisticata.

Diversitatea modelelor

De la scaunele cu spatar inalt, care ofera un suport excelent pentru spate, pana la modelele cu sau fara brate, poti gasi cu usurinta articolul care sa se potriveasca nevoilor tale. Din catifea, piele ecologica, stofa sau stofa si piele ecologica, in nuante din cele mai atractive, ca de pilda turcoaz, verde - smarald, roz, mov, albastru, galben sau rosu si cu dimensiuni foarte variate, aceste modele cuceresc imediat prin estetica impecabila.

Stilul nordic

Un scaun in stil nordic reprezinta optiunea ideala pentru a imprima un accent contemporan, de bun gust, in spatiul de locuit. Fabricate din lemn si captusite cu catifea in nuante care incanta vizual, aceste modele se integreaza splendid in orice camera.

Nuantele nemuritoare, alb - negru

Tot in gama contemporana, vei remarca si modelele de scaune de living in nuante de negru intens sau alb, care adauga instant o nota spectaculoasa oricarui spatiu. Cu o tapiserie detaliata din catifea de plus, acestea se evidentiaza prin formele moderne, spatarul usor curbat si marginile rotunjite. Acest design nu doar ca le scoate din tiparul obisnuit al scaunelor de masa, dar ofera si o experienta de sedere uluitoare. Fie ca alegi sa te relaxezi citind o carte, fie ca iei cina in familie, aceste modele te vor rasfata, la propriu, in fiecare moment.

Principii ergonomice

Fabricate tinand cont de principiile ergonomiei, modelele de scaune de living sustin coloana vertebrala si permit ore intregi de conversatii placute la masa sau seri de film intr-un confort deplin. Versatilitatea acestora este impresionanta. Le poti plasa in bucatarie, pentru a crea o atmosfera primitoare in timpul micului dejun sau cinei, in zonele de living sau intr-un coltisor de lectura. Fie ca le folosesti intr-un spatiu mai simplu, fie intr-unul mai sofisticat, acestea se vor evidentia oriunde.

Opteaza pentru scaune living elegante din piele sau din catifea viu colorata si vei avea libertatea de a transforma camera de zi intr-un loc care sa iti reflecte personalitatea!

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare