Amenajarea casei

#ustensile bucatarie #legume #fructe #ustensile gatit #decorix.ro

Ustensile indispensabile pentru bucataria de vara

Vara este anotimpul ideal pentru adoptarea un stil de viata mai sanatos. Si acest lucru pentru ca, pe de o parte, in acest anotimp exista legume si fructe la discretie, iar pe de alta parte, vremea frumoasa te indeamna la activitati in aer liber. Pentru ca fructele si legumele pe care le prepari sa para mai apetisante, iti propunem sa-ti achizitionezi cateva ustensile speciale:



Ustensile pentru legume


Pentru a-ti impresiona familia sau rudele cu o simpla salata de sezon iti propunem cateva solutii pentru un rezultat cu adevarat spectaculos. Intra pe decorix.ro si alege dintre zecile de ustensile are sa-ti usureze gatitul si decoratul farfuriilor.

 


Ai putea incerca sa “sculptezi” rosiile si ridichile cu un set de decoratii pentru legume sau poti faci ghirlande de morcovi si castraveti cu o ascutitoare speciala.

Florile din legume obtinute astfel pot fi atat garnitura pentru un fel principal, cat si simplu decor pentru un platou cu gustari.


Ustensile pentru fructe


Pentru fructe, gasesti aparate de scos samburii, fie ca e vorba de cirese, visine sau mici prune si corcoduse, precum si cutite care decupeaza ananasul din coaja si il feliaza in spirale.

Asa te vei asigura ca fructul e proaspat, fara conservanti si coloranti, iar pregatirea mesei nu va dura mai mult decat ti-ar lua sa deschizi o conserva de ananas.


Cubuletele de fructe (preferabil in culori cat mai variate) isi pot gasi locul si pe un original copacel pentru aperitive, mai ales daca vrei sa indemni copiii sa serveasca un desert sanatos sau pur si simplu incerci sa-ti impresionezi invitatii.


Ustensile pentru dulciuri si pentru copii


In cazul in care vrei sa le faci o bucurie micutilor cu un desert interesant si foarte usor de pregatit iti propunem sa optezi pentru un set de forme pentru taiat biscuitii.

De asemena, daca te pricepi la facut dulciuri poti alege diverse forme din silicon pentru prajituri. Vei gasi forme de inimioare, trandafiri, lingurite, fulgi de zapada, stele. Pentru ocazii speciale ca Halloween-ul, Pastele sau Craciunul exista seturi pentru prajituri specifice sub forma de monstri, braduti sau iepurasi.

Tot pentru cei talentati la prajituri exista pe site tavi speciale pentru copt cum este cea pentru tort supraetajat, create astfel incat sa nu fii nevoit sa coci blatul in trei forme speciale, cu dimensiuni diferite.

Si, pentru ca tortul sau prajiturile tale sa aiba un aspect de neegalat iti propunem sa-ti cumperi un set pentru decorarea prajiturilor.


Ustensile pentru copii


De asemenea, este bine sa stii ca pe decorix.ro vei gasi ustensile speciale pentru gatirea ochiurilor in forma de floare sau pentru prepararea oualor fierte sub forma de masinuta, inimioara, peste sau ursulet, ideale pentru a-i “pacali” pe cei mici sa ia micul dejun.

De asemenea, pentru deliciul celor mici inzestreaza-te cu forme speciale din silicon ce intruchipeaza personajele preferate din desene animate ca Tweety, Tom sau Bugs Bunny .


Alte ustensile si obiecte utile


Mai mult, in sectiunea “Bucatarie” a magazinului online Decorix.ro vei gasi si alte accesorii pentru servirea mesei, foarte utile dar si cu un rol decorativ dar si carti de retete , pentru cei pasionati de gastronomie.



Acest magazin online contine si o categorie speciala pentru bucataria de vara si una cu articole pentru picnic, plaja si gratar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea