Amenajarea casei

#renovare casuta #casuta tara #amenajare casa #renovare clasa

Un roman a transformat casuta veche a strabunicilor intr-o casuta de vis! Transformarea este uimitoare

Un roman a reusit sa uimeasca o tara intreaga transformand casuta strabunicilor intr-o locuinta de tara cocheta. Acesta s-a mutat la tara si a renovat complet casuta.

 

Romanul a postat pe grupul de Facebook “Mutat la tara – viata fara ceas” imagini in care le-a aratat internatutilor transformarea pe care a suferit-o casuta si cum a ajuns sa arate aceasta dupa renovare, lasandu-i pe toti cu gura cascata.

“Anul viitor vom implinii 15 ani de cand ne-am mutat la tara. Sotia venea dintr-o alta comuna, iar eu am crescut la oras. Copiii acum umbla la scoala in oras, fiind doar la 5km, iar noi lucram mai mult de acasa.

Desi am convingerea ca nu pentru toata lumea este "ideal" traitul la tara, pot sa spun ca in tot acesti ani niciodata nu ne-a fost dor de viata de la oras. Ne place aici.

Anul trecut am reusit sa finalizam refacerea casei strabunicilor din curte, iar in momentul de fata serveste ca si casuta de oaspeti pentru cei dornici de a experimenta linistea si aerul curat de la sat. Am creat ceva simplu, confortabil, o casuta in care te poti simti ca acasa.

Pentru acest an dorim renovarea casei in care locuim acum (in acesta locuind pe vremuri bunicii mei) ca sederea noastra sa fie cat mai placuta si in urmatorii ani. Deci ne facem planuri si pentru viitor, aici la tara, aici unde se "traieste" cu adevarat”, scrie barbatul.

Imediat au inceput sa curga comentariile de lauda ale internautilor. ”Superb ! Nu cred c-am vazut ceva mai frumos si cu bun gust ! Felicitari !”, “Superb! Wow ce incantare sa vezi asa oameni minunati cu asemenea realizari.”, “Wow! Cat este de frumos si cu gust, adevarat spus omul sfinteste locul! Sanatate multa si sa va bucurati de fiecare clipa! Felicitari!”, sunt doar cateva dintre sutele de comentarii primite la postare.

FOTO: facebook.com/groups/740526862768545

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea