Amenajarea casei

#intim #mic dejun #balcon #cafenea #paris

Un balcon ca la Paris! Vrei si tu unul?

 

Daca iti place sa calatoresti, iar daca Franta este un dintre tarile tale preferate atunci o sa adori acest balcon. Imagineaza-ti cum ar fi sa iti bei cafeaua in fiecare dimineata pe Champ Elysee, un vis devenit realitate! Dar daca asta nu se poate, atunci aducem Parisul la noi!

1. Un stil romantic

Asemeni cafenelelor frantuzesti, acest balcon este mic si intim. Intr-un spatiu in care iti incap doar doua scaune si o masa de cafea, doua suflete pereche isi pot savura impreuna micul dejun in fiecare zi.

2. Culori calde

Incepand cu lumina naturala si terminand cu paleta calda de culori aleasa pentru husele si pernele scaunelor, acest balcon parca te cheama sa iti petreci timpul acolo. Peretii de sticla permit razelor soarelui sa te imbratiseze din orice unghi. Daca ziua este atat de frumos atunci noapte ar trebui sa fie o placere sa privesti cerul plin de stele din acest balcon.

3. Lumanari

Cafenelele pariziene sunt recunoscute pentru faptul ca sunt incarcate de lumanari si flori, iar acest balcon include si aceste detalii. Lumanarile de pe masa cat si cele de pe banca neagra completeaza perfect atmosfera incaperii.

4. Plantele

Doua ghivece mici de teracota stau inghesuite unul langa altul, nevrand parca sa se mai desparta vreodata. Din ele ies mandra plante care isi poarta florile rosii mandre. In cealalta parte a bancii gasim un vas ceramic in care sta una dintre cele mai importante plante din cultura franceza - lavanda.

5. Masa

Este mica, dar incapatoare. Poti pune pe ea tot ce ai nevoie: cafeau, canile si, bineinteles, croissantul. De asemenea, sa nu uitam de sucul de portocale, ceai si de ziar. Sa incepem dimineata cum trebuie!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea