Amenajarea casei

#casa de basm #basm #gradina #casa

Un basm modern! Nu ai idee ce se ascunde in casa asta...

 

 

Oricine viseaza sa aiba o viata ca de basm, dar putini stiu ca este posibil! Aceasta casa pare ca o oaza in desert, este locul in care vrei sa te refugiezi dupa o zi lunga petrecuta in sanul haosului creat de societate. Trebuie sa te avertizam ca te uiti pe propriul tau risc, ai cele mai mari sanse sa te indragostesti!

Mica si cocheta aceasta casa este foarte frumoasa si reprezinta varianta moderna a caselor din basme. Din exterior in interior totul este amenajat cu stil, atentie si pana in cel mai mic detaliu. Poti spune ca incaperea principala – camera de zi – este desprinsa dintr-o locuinta din Caraibe sau Havana. Tapetul cu pasari flamingo arata excelent, chiar daca este un element care ne face sa ne gandim la o vreme torida se imbina fantastic cu semineul de langa masa.

In functie de unghiul din care o privesti, aceasta casa nu inceteaza sa te uimeasca! O singura camera iti poate induce atat de multe stari, atat de multe ganduri. Te poti uita intr-o parte si parca vezi plaja si oceanul cum ti se deschid in fata ochilor, iar daca te intorci ai impresia ca ai ajuns undeva intr-un film western. Totul de depinde de tine si de cum vrei sa o privesti!

Surpriza din Gradina!

Daca iesi din casa si studiezi putin gradina vei ramane inmarmurit cand vei descoperi ce secrete ascunde. O terasa in fata unei case “sculptate in piatra” te face sa crezi ca ai ajuns undeva in Sicilia, tot ce iti ramane este sa asculti o cantoneta si sa savurezi un cappucino.

Intr-un alt colt te asteapta o mica cafenea pariziana. Prin stilul scaunelor din fier-forjat si cadrul in care au fost amplasate nu putem decat sa il asteptam pe Pierre sa ne aduca un croissant.

Casa ta de poveste cum arata?

 

Sursa imagini: Lundin.se

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea