Amenajarea casei

#ceasuri #ceasuri de perete #modele ceasuri #ceasuri moderne #ceasuri ciudate

Top 8 cele mai ciudate ceasuri de perete

Mult timp, ceasurile de perete au fost folosite pentru aflarea orei, insa acum ele indeplinesc mai mult un rol estetic si decorativ in locuinta. Asezate in puncte cheie din living sau hol, unde pot fi admirate indelung de musafiri, ceasurile de perete au inceput sa fie realizate in forme care mai de care mai ciudate.


1. Ceasul platan

Echipamentele pentru DJ-ii care pun muzica in cluburi l-au inspirat pe un producator sa realizeze ceasul-platan. Acesta seamana cu celebrele platane de DJ si are un disc de vinil ca suport.



Sursa foto: theawesomer.com


2. Ceasul flexibil

Ceasul de perete flexibil nu este destinat celor care au probleme cu descifrarea orei, deoarece toate numerele de la 1 la 12 sunt inscriptionate pe cuburi separate, care pot fi asezate in mod aleatoriu oriunde pe perete.



Sursa foto: designer-daily.com


3. Ceasul roata de bicicleta

Acest ceas ciudat de perete nu are cifre, ci doar 3 limbi rosii aplicate pe o roata clasica de bicicleta.



Sursa foto: geeky-gadgets.com


4. Ceasul domino

Daca l-ai vedea, nu ti-ai da seama ce este de fapt. Acest ceas de perete este compus din 3 piese mari de domino. In functie de cate puncte se aprind, stabilesti ora exacta. De exemplu, ceasul domino de mai jos indica ora 12:59.



Sursa foto: yankodesign.com


5. Ceasul care se topeste

Este un ceas ciudat de perete, dar se asaza pe marginea unei etajere, pentru a se putea observa mai bine efectul de topire.



Sursa foto: stirlingdesign.com.au


6. Ceasul interactiv

Obisnuiesti sa uiti ce sarcini ai de indeplinit peste zi? Inseamna ca ti-ar prinde bine sa ai un ceas de perete interactiv, pe care poti scrie programul tau zilnic in functie de ora la care trebuie respectat.



Sursa foto: nest.co.uk


7. Ceasul cu spite

Trebuie sa ai multa rabdare pana ce descifrezi ora indicata de ceasul cu spite. Limbile principale se ratacesc printre spitele inscriptionate cu numere, dar tocmai acest lucru in confera unicitate.



Sursa foto: prakticideas.com


8. Ceasul nedefinit

La acest ceas ciudat de perete, ora este indicata de limba mare, iar minutele de limba mai mica. Chiar daca nu ti-ar fi de prea mare ajutor in aflarea orei, acest ceas ciudat poate deveni o decoratiune interesanta si captivanta in camera in care il asezi.



Sursa foto: design-milk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea