Amenajarea casei

#suport sticle #foarfece pizza #feliator banane #separator de oua #curatator de usturoi

Top 5 ustensile inutile de bucatarie inventate vreodata

O bucatarie moderna trebuie sa fie echipata cu aparate electrocasnice esentiale, care au menirea de a-ti usura munca. Dar, recunoaste, uneori te lasi purtat de val si, in loc sa investesti in lucruri cu adevarat utile in bucatarie, dai bani pe ustensile total inutile. Sigur, o buna parte din vina pentru aceste cheltuieli o reprezinta si faptul ca ustensilele fara rost sunt atragatoare si te imbie sa ti le doresti acasa.

De cele mai multe ori, dupa o utilizare sau doua, iti dai seama ca produsul iti este inutil sau pur si simplu il asezi intr-un dulap si uiti de el luni in sir. Descopera cateva dintre cele mai inutile ustensile de bucatarie inventate vreodata.

1 Suport pentru sticle

Este mare si nu are niciun rost in bucatarie, dar cu toate acestea au fost persoane care au investit bani intr-un suport pentru sticlele de suc, care ar fi trebuit sa le ajute sa toarne mai usor lichidul in pahar.




Sursa foto:babble.com

2 Foarfece pentru pizza

Este adevarat ca uneori blatul de pizza se intareste si se taie mai greu cu cutitul, insa de aici pana la nevoia de a folosi un foarfece pentru pizza este cale lunga. Ca si cum ideea de a taia celebrul preparat italian nu este de ajuns, ustensila de bucatarie este prevazuta si cu spatula.

Sursa foto:blessthisstuff.com

3 Feliator de banane

Un feliator de banane poate parea util intr-o bucatarie, dar dupa cateva folosiri iti poti da seama ca nu te ajuta prea mult, decat daca vrei ca fiecare bucatica de banana pe care o mananci sa fie perfect egala.



Sursa foto:treehugger.com

4 Curatator de usturoi

Curatatorul de usturoi promite sa te ajute sa cureti rapid usturoiul, fara sa-ti ramana mirosul specific impregnat pe degete. Chiar si asa, cand ai de curatat trei catei de usturoi pentru mancare, iti vei aminti sa scoti curatatorul din sertar?


Sursa foto:apartmenttherapy.com

5 Separator de oua

Nimic nu este mai enervant decat sa scapi galbenus printre albusurile pe care vrei sa le bati bezea, insa chiar si asa, un separator de oua care seamana cu o ulcica nu merita investitia, ba chiar poate fi considerat una dintre cele mai inutile ustensile de bucatarie inventate vreodata.



Sursa foto:apartmenttherapy.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea