Amenajarea casei

#aplicatii #aplicatii smartphone #economie #resurse

Aplicatii pentru casa care te ajuta sa economisesti

Tehnologia reuseste sa ne usureze viata in multe privinte, iar telefoanele inteligente sunt cu adevarat accesorii utile in aspectele practice ale existentei noastre. Numeroasele aplicatii lansate pe piata de catre dezvoltatorii de software pentru smartphone-uri te ajuta acum sa economisesti resurse la tine acasa, atat pentru reducerea valorii facturilor, cat si pentru protectia mediului inconjurator.

In zilele noastre, scopurile aplicatiilor puse la dispozitie de telefoanele inteligente acopera aproape orice arie a vietii. Economiile de acasa nu fac exceptie, programele din smartphone avand solutii inteligente si pentru o locuinta "prietenoasa" cu mediul. Exemplele de mai jos iti arata cate optiuni ai sa folosesti tehnologia in sens ecologic!

1 Green Kitchen (Bucataria Verde)

Fie ca esti vegetarian sau vrei sa incluzi mai mult ingrediente naturale si sanatoase in meniul zilnic, aplicatia Green Kitchen iti este alaturi. Programul contine retete pentru feluri principale, alternative de gustari ieftine si sanatoase, idei pentru chibzuirea alimentelor si ponturi de preparare a bauturilor. Tot in Green Kitchen iti poti optimiza timpul necesar gatitului si iti poti trimite pe e-mail retete sau liste de cumparaturi.



Aplicatia ruleaza cu sistemul iOS si poate fi descarcata cu 4,99 $.

2 Virtual Water (Apa Virtuala)

Virtual Water este un camarad virtual care te ajuta sa fii mai constiincios in privinta consumului de apa, oferindu-ti date exacte despre cata apa utilizezi la gatit, menaj etc. Virtual Water este compatibil doar cu telefoanele iPhone si costa 1,99 $.

3 Solar Checker (Verificatorul Solar)

Solar Checker te ajuta sa iti instalezi acasa panouri solare care optimizeaza productia de energie electrica si te ajuta sa economisesti sume importante de bani. Aplicatia masoara intensitatea radiatiilor solare in locatia in care te afli, apoi te indruma in montarea panourilor de care casa ta are nevoie. Solar Checker ruleaza cu sistemul iOS si poate fi descarcata gratuit!

4 BrightNest (Cuibul Stralucit)

Aplicatia este o sursa de ponturi utile despre diverse moduri in care poti face economii acasa, de la menaj si reglare a consumului, pana la economisirea banilor. Poti afla cum sa reduci eficient consumul de apa si cum poti prepara la tine acasa produse de curatat naturale, care nu iti afecteaza sanatatea si nu influenteaza negativ mediul inconjurator. BrightNest este gratuita si compatibila cu telefoanele iPhone.


Sursa foto:appsafari.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea