Amenajarea casei

#oferta E.ON Cool #top 3 aparate de aer conditionat #aparate de aer conditionat #e on

Top 3 aparate de aer conditionat din oferta E.ON Cool

Temperaturile de afara sunt normale, dar daca si in casa ta este prea cald, ai nevoie de o schimbare. Fie montezi un aparat de aer conditionat, daca nu a existat unul pana acum, fie schimbi aparatul de aer conditionat vechi. 

Cercetarea pietei de profil este deja facuta, astfel incat sa nu mai stai zile in sir sa cauti informatii. Mai jos vei descoperi care sunt cele mai performante aparate de aer conditionat, incluse in oferta E.ON Cool.De cele mai multe ori planurile se amana doar pentru ca „alergatura„ pe care o implica este prea mare. Acest lucru este confirmat de majoritatea romanilor care recunosc faptul ca pentru ei, timpul are o valoare prea mare ca sa il piarda in procesul de cumparare, montare si intretinere personala a unui aparat de aer conditionat. Este in regula, cu totii simtim la fel. 

Pentru acea categorie vasta de oameni care pun pret pe timpul lor si pe ceea ce conteaza pentru ei, dar care sunt in cautarea unor conditii de viata mai buna si mai confortabila, a aparut solutia completa E.ON Cool. 

Cateva click-uri si se monteaza aerul conditionat acasa la tine

Este atat de simplu si usor: investighezi oferta si alegi solutia cea mai potrivita pentru locuinta ta, completezi in 30 de secunde un formular, E.ON te contacteaza, semnati un contract – digital daca vrei, timpul e valoros pentru toata lumea, iar in cateva zile te bucuri de temperatura optima in casa.

Ai mentenanta si curatare aer conditionat inclusa

E.ON Cool este o solutie completa tocmai pentru ca iti este alaturi pe termen lung. Dupa livrarea si montarea aerului conditionat, primesti o garantie extinsa pe 5 ani, iar daca ai nevoie candva de ajutor tehnic pentru aparatul de aer conditionat si pentru reteaua electrica, te poti baza pe reactia rapida a echipelor de specialisti, fara sa platesti nimic in plus. Ai libertatea sa faci ce vrei tu cu timpul tau.

Platesti aerul conditionat in rate fixe, fara avans

Nu este momentul oportun pentru o investitie? Nu-i nimic, pachetul complet E.ON Cool este disponibil in rate lunare fixe, fara avans si tu decizi pe ce perioada. Este mai usor sa platesti sume lunare mici decat sa faci o plata integrala mare si iti ofera mai mult confort financiar aceasta varianta. 

 Ce aparat de aer conditionat sa alegi?

In oferta E.ON Cool vei gasi diferite modele de aer conditionat de la mai multe branduri cunoscute. Ele au capacitate si design diferit, dar toate au o eficienta energetica crescuta si sunt prietenoase cu mediul datorita tehnologiei Inverter. Iata un top rapid care te va ajuta sa faci o alegere potrivita pentru tine.

#3 - Aer conditionat Fujitsu

Brandul japonez de aparate de aer conditionat Fujitsu este recunoscut pentru fiabilitate si consum redus. El ofera o gama larga de produse, echipamente de inalta calitate si prietenoase cu mediul, iar acum sunt disponibile in oferta E.ON Cool. Tehnologia Inverter le face extrem de silentioase, iar Clasa energetica A++ din care fac parte inseamna economie pentru buzunarul tau.

#2 - Aparate de aer conditionat Bosch Climate

Gama de aparate Bosch Climate sunt proiectate in Germania, au un design unic care se integreaza natural in orice spatiu. Dispozitivele au numeroase functii pentru confort sporit acasa, o eficienta crescuta de racire sau incalzire si imbunatatesc considerabil calitatea aerului. Datorita filtrului BIO si tehnologiei de ionizare, aparatele retin particulele fine de praf si neutralizeaza bacteriile, mucegaiul si virusurile din aer. Gama Bosch din pachetul E.ON cuprinde aparate de aer conditionat de 9000 BTU, 12000 BTU sau 18000 BTU

.#1 - Aer conditionat GREE

 Gree este cel mai premiat brand de aer conditionat si il poti avea la tine acasa prin oferta E.ON Cool. Gama de aparate murale de la Gree este dotata cu tehnologie Inverter pentru un consum redus de electricitate, vine cu un design nou si agent frigorific R32, prietenos cu mediul inconjurator. Aparatul de aer conditionat Gree Muse genereaza ioni Cold Plasma care purifica aerul din camera, distruge bacteriile si elimina mirosurile neplacute. Astfel, se creeaza un mediu prietenos atat pentru bebelusi, cat si pentru seniori. In plus, freonul R32 de la Gree reduce impactul asupra mediului cu pana la 68% si reduce considerabil consumul de electricitate datorita eficientei energetice ridicate, dar iti ofera performanta de care ai tu nevoie, fiind disponibil in variante de 9000 BTU, 12000 BTU si 18000 BTU. 

Te-ai decis? Intra pe site, pe pagina de aparate de aer conditionat, completeaza formularul si bucura-te de zile cool la tine acasa!

FOTO: eon.ro
 
Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea