Amenajarea casei

#renovare locuinta #renovare casa #renovare

Rolul cotelor si masuratatorilor exacte intr-o lucrare de renovare

Atunci cand intentionezi sa demarezi o lucrare de renovare, trebuie sa te asiguri ca ai acces la toate materialele necesare si la cele mai noi si performante tehnologii care te vor ajuta sa obtii rezultatul dorit. Vei efectua o lucrare de calitate, doar respectand toate cotele stabilite si efectuand masuratorile necesare cu o precizie impecabila. In acest sens, o nivela dotata cu laser reprezinta cea mai buna decizie. Calitatea lucrarilor de renovare va fi asigurata prin folosirea liniei laser care va efectua masuratorile exacte, oferind astfel posibilitatea obtinerii unei precizii la nivel profesional.

 

Gresia si faianta

 

In cazul in care renovarea vizeaza incaperile de baie si bucatarie, holurile sau terasele si balcoanele, atunci mare parte din materialele folosite, va fi reprezentata de gresie si faianta. Aceste materiale si-au demonstrat in timp eficienta si durabilitatea, existand astazi o varietate de modele si marimi, astfel incat poti realiza amenajari interioare cu totul speciale si iesite din comun, din punct de vedere al design-ului. Pornind din acest punct, gresia si faianta raman inca printre preferate atunci cand se doreste amenajarea unei bai spatioase, a unei bucatarii practice sau a unui hol usor de igienizat si intretinut. De asemenea, terasele si balcoanele imbracate in gresie, se vor dovedi usor de intretinut, practice si foarte frumoase. Alegerea modelelor dorite poate reprezenta o provocare, insa variantele multiple te vor ajuta sa descoperi modelul, grosimea, latimea si textura potrivite locatiei tale.

 

Executia lucrarilor

 

Atunci cand se lucreaza cu placi de faianta si gresie, este esential ca suprafata pe care urmeaza sa se lucreze, sa fie pregatita in acest sens, mai cu seama daca este vorba de o renovare. Pregatirea, tratarea, remedierea si nivelarea bazei pe care vor fi montate placile vor avea un rol esential in aspectul final, dar si pentru durabilitatea lucrarii. De asemenea, o etapa extrem de importanta este cea a lipirii placilor. Se va acorda o atentie foarte mare tuturor detaliilor, de la modelul placilor care trebuie sa formeze un cadru general placut, pana la acoperirea corecta a colturilor, plintelor si pragurilor. De acuratetea lucrarii, depinde aspectul general al incaperii, astfel ca taierea placilor si potrivirea exacta a acestora este hotaratoare in acest sens. Accesand https://www.bitmi.ro/nivele-laser ai posibilitatea de a procura pentru efectuarea unei astfel de lucrari unele dintre cele mai performante nivele cu laser, absolut necesare atunci cand se lucreaza cu placi de gresie si fainta, cand se doreste precizia de inalta calitate si cand se vizeaza finalizarea cu succes a oricarui tip de proiect in constructii, reparatii si renovari.

 

Materiale si accesorii

 

Tot pentru reusita unei lucrari de renovare, in lucrul cu placile de gresie si faianta este esential sa se foloseasca adezivii potriviti, distantierele si chiturile necesare, astfel incat intreaga lucrare sa se poata desfasura normal, distanta dintre placi sa fie aceeasi, timpii de uscare sa fie optimi, iar rezultatul sa fie cel scontat. Astfel, folosind materiale de constructie si accesorii de calitate, alaturi de nivela cu laser, de tipul de proiectie necesar si numarul de linii potrivite configuratiei spatiului, vei putea efectua rapid o lucrare de renovare.

 

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea