Amenajarea casei

#Feng Shui sanatate #tehnici Feng Shui #amenajare casa #Feng Shui bani #energii Feng Shui

Tehnici Feng Shui pentru sanatate si noroc la bani

In Feng Shui, sunt multe elemente si tehnici prin care poti atrage in viata sanatate, noroc si bani. O metoda simpla este sa iti decorezi casa si biroul cu acele elemente Feng Shui, care sunt pe placul tau, si care au puterea de a atrage ce iti doresti. Tine cont ca pentru a atrage bunastare si noroc este nevoie de ceva mai mult decat folosirea simbolurilor Feng Shui. Vechii maestrii ale acestor tehnici afirma ca prin Feng Shui nu ai cum sa atragi bani, daca nu te si straduiesti sa faci bani! Totusi, aceste tehnici te vor sustine in drumul tau pentru a obtine ceea ce iti doresti.

Vaza bogatiei

Vaza bogatiei este una dintre cele mai vechi tehnici Feng Shui. Vaza bogatiei este folosita ca remediu pentru a te ajuta sa atragi si sa consolidezi fluxul de bunastare si prosperitate.

Acvariul cu pesti

Acvariile cu pesti sunt atat decorative, dar au si puterea de a atrage energia bunastarii si abundentei, conform regulilor Feng Shui. Atunci cand este pozitionat corect si ingrijit asa cum trebuie, amplifica energia buna in orice spatiu si atrage bogatia.

Monedele chinezesti

Unele dintre cele mai folosite elemente in Feng Shui sunt monedele chinezesti. Monedele sunt folosite pentru a atrage banii, dar in acelasi timp sunt remediul pentru protectie si noroc. Aceste energii se completeaza reciproc. Atunci cand o persoana atinge stabilitatea financiara pe care si-o doreste, aceasta se va simti in acelasi timp protejata si mai plina de noroc.

Bambusul norocos

Bambusul norocos este unul dintre cele mai populare elemente in Feng Shui. Pentru a atrage norocul in casa, atunci nu mai astepta si decoreaza-ti locuinta cu bambusi.

Corabia abundentei

Corabia abundentei este o tehnica Feng Shui traditionala care atrage banii. Spre deosebire de alte remedii Feng Shui care atrag bogatia, cum ar fi broasca cu monede, Buddha, monedele chinezesti, aceasta corabie a bogatiei este in acelasi timp si un obiect de decor special.

Fantana pentru bani

Fantanile folosite in Feng Shui se gasesc in multe forme si marimi si din materiale cat mai diferite. Fantanile in Feng Shui se folosesc in multe feluri, de la a atrage sanatatea si bogatia pana la imbunatatirea calitatii aerului acasa sau la birou.

Arborele cu bijuterii

In Feng Shui, exista mai multe tipuri de arbori cu bijuterii, inclusiv copacul cu ametist, agat, coral sau perle. Arborele cu bijuterii folosit in Feng Shui este facut din cristale de citrin folosite pentru a atrage abundenta.

Testoasa dragon

Testoasa dragon este o creatura mitologica si in acelasi timp un remediu Feng Shui pentru prosperitate, protectie si noroc. Talismanul are corp de testoasa si cap de dragon si de cele mai multe ori sta pe un pat de monede si lingouri si are un banut in gura.

Budhha care rade

Budhha care rade este folosit in Feng Shui pentru a atrage norocul, abundenta, fericirea, succesul si sanatatea. Budhha care rade este de cele mai multe ori inconjurat de lingouri sau de un sac de comori, iar uneori este inconjurat de copii.

Cristale citrin

Citrinul este unul dintre cele mai populare cristale folosite in Feng Shui pentru a atrage banii si bogatia. Exista mai multe remedii Feng Shui cu citrin, de la ciucurii rosii cu citrine mici, vaze din citrin, lingouri sau diferite animale.

Copacul banilor

In Feng Shui, copacul banilor este una dintre cele mai populare plante folosite pentru a atrage bogatia si prosperitatea. Desi orice planta sanatoasa poate fi folosita drept copacul banilor, doua dintre cele mai populare alegeri sunt Crassula ovata si Pachira aquatica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea