Amenajarea casei

#baterie dus termostatata #baterie dus

O baterie de dus termostatata iti asigura confortul de care ai nevoie zi de zi

Daca si diminetile voastre sunt destul de grele, va recomandam sa lasati deoparte cafeaua si sa va incepeti ziua cu un dus revigorant. Stim ca dimineata, mai ales daca locuiti la bloc, s-ar putea sa va enervati pentru ca apa nu are temperatura corespunzatoare sau pentru ca fara sa vreti, simtiti ce inseamna un dus scotian.

 

Ce ar fi daca v-am spune ca nu mai trebuie sa indurati dusuri neplacute si ca va puteti bucura de cele mai frumoase experiente atat dimineata, dar si seara sau oricand doriti? Tot ce trebuie sa faceti este sa consultati oferta de baterii de dus de pe germanquality.ro si sa o alegeti pe cea care vi se potriveste cel mai bine. Noi va recomandam bateriile de dus termostatate, pentru ca va scutesc de neplacerile potrivirii temperaturii apei in timpul dusului si mentin o presiune constanta a apei. Astfel, dusul va deveni relaxant si veti putea incepe ziua in forta. In continuare puteti citi recomandarile noastre.

1. Daca sunteti in cautarea unei baterii cu un design minimalist, va invitam sa vizionati Roca Victoria T-500 Baterie termostatata de dus. Aceasta este o baterie al carei design imbina cu succes liniile drepte cu marginile rotunjite si care se fixeaza pe perete. Beneficiaza de 5 ani garantie. De asemenea, include cateva tehnologii, cum ar fi Evershine (pentru un finisaj lucios mai mult timp), Quick Reaction (ce va permite sa reglati temperatura apei in mai putin de 3 secunde), Safe Touch (pentru ca elementele cromate sa nu se supraincalzeasca) si un dispozitiv de siguranta care nu permite apei sa depaseasca temperatura de peste 38°.

2. Hansgrohe Ecostat E Baterie dus termostatata, Cool Contact are un aspect modern, insa nu este singurul ei punct forte. O sa va permita sa economisiti apa, datorita butonului EcoStop. Are un limitator de temperatura reglabil, valva de protectie impotriva refluxului si o functie care nu permite apei sa depaseasca temperatura de 40°C, astfel incat sa nu aveti surprize neplacute in momentul in care vreti sa faceti dus.

3. O baterie deosebita, cu aspect inedit este Grohe Grohtherm SmartControl Baterie de dus termostatata. Aceasta se monteaza pe perete, iar datorita formei ei, puteti aseza produsele de ingrijire direct pe baterie, pentru a le avea la indemana. Este o baterie care beneficiaza de o sumedenie de tehnologii, printre care unele care permit economisirea apei, mentinerea unei temperaturi si presiuni optime a apei, memorarea setarilor preferate referitoare la temperatura, tipul de jet, debitul apei si multe altele.

4. Iar daca va doriti o baterie incastrabila, va sugeram sa acordati atentiei urmatoarei: Hansgrohe Ecostat E Baterie dus termostatata pentru montaj incastrat, 1 functie, crom. Este o baterie realizata special pentru dus, care are integrata o optiune de limitare a temperaturii apei.

5. Si ultima recomandare este tot o baterie incastrabila: Grohe Grohtherm Smartcontrol Baterie dus termostatata cu 3 iesiri, patrata. Este o baterie cu adevarat speciala, care beneficiaza de numeroase tehnologii. Va invitam sa cautati mai multe detalii despre ea, pentru ca merita toata atentia voastra.

Dupa cum puteti vedea, aveti numeroase optiuni dintre care va puteti alege bateria de dus termostatata preferata. Asteptam parerile voastre in legatura cu produsele prezentate!

Sursa foto: https://www.germanquality.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului