Amenajarea casei

#modele tapiterie #tapiterie diego #tapiterie fotolii #tapiterie canapea #tapiterie

Tapiteria, solutia ingenioasa pentru salvarea canapelelor ponosite

O canapea deteriorata nu trebuie neaparat aruncata si schimbata. in cazul in care e doar patata sau rupta tapiteria puteti decide sa o reconditionati, reducand semnificativ si costurile. in plus, o tapiterie noua pe o canapea veche va lasa impresia ca ati redecorat camera.

Apeland la aceasta solutie canapeaua sau fotoliul dumneavoastra nu doar ca vor fi readuse la viata, ci vor parea de-a dreptul noi. Musafirii vor ramane impresionati de aspectul lor, iar voi va veti bucura de un plus de confort in locuinta. Daca decideti sa schimbati si stilul sau modelul tapiteriei, atunci veti obtine acelasi efect ca in cazul unui proiect de redecorare al locuintei, incaperea primind un suflu nou.

Efect de piele – pentru adeptii stilului clasic

tapiterie kaiman

Eleganta si rafinamentul locuintei se reflecta si prin canapeaua sau fotoliile alese. Daca puneti pret pe lucrurile fine, luxoase, puteti opta pentru o tapiterie cu aspect de piele, care sa dea o nota aristocratica oricarei incaperi.

Explozie de culoare – pentru firile boeme

tapiterie trinity

Firile boeme sau persoanele care adora culorile vii si care doresc ca locuinta sa le reflecte personalitatea ar putea sa aleaga o tapiterie vesela. O canapea tapitata cu un model ce evoca frumusetea placilor de ciment marocane ar contribui la creionarea unei atmosfere pline de energie, dar relaxante, in living sau in dormitor.

Tandrete ca de catifea – pentru persoanele calde

tapiterie sofia

Pentru momente de rasfat alaturi de prieteni sau de cei dragi este recomandata o tapiterie din stofa chenille de nuanta roşie. Materialul fin si nuanta vibranta a acesteia ofera oricarui fotoliu sau canapele un aspect rafinat, pentru ca invitatii sa se simta ca acasa in timp ce se bucura de compania voastra.

Motive exotice – pentru veri eterne

tapiterie flamingo

Chiar daca nu puteti ajunge pe cat de des v-ati dori in destinatii exotice, puteti sa creati propriul vostru colt de paradis direct in locuinta. O tapiterie cu model de flamingo va va ajuta sa va simtiti relaxat si fara griji chiar si in perioadele pline de stres.

Buchet de flori – pentru firile romantice

 tapiterie lila

O tapiterie ornata cu buchete de flori in nuante lila se potriveste perfect acelora dintre voi care apreciati rafinamentul si eleganta. Un astfel de model va accentua feminitatea voastra, care se va reflecta si in modul in care v-ati decorat casa.

Daca doriti sa explorati intreaga gama de tapiterii, in stiluri, culori, modele si motive diversificate, va invitam sa vizitati magazinele Diego. Specialistii nostri va stau la dispozitie!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului