Amenajarea casei

#tapet diego #modele tapet #tapet

Cum sa ne decoram casa folosindu-ne de tapet

Ati visat vreodata la un dormitor elegant unde sa va puteti relaxa sau la o sufragerie primitoare, pregatita pentru oaspeti? Tapetul va poate veni in ajutor. Invitati in viata dumneavoastra romantism, stil, buna-dispozitie si seninatate, transformand orice camera din casa dumneavoastra intr-o incapere deosebita cu ajutorul unui tapet expresiv. Ganditi-va mereu la ambianta pe care doriti sa o creati, indiferent ca decorati o camera de oaspeti sau un dormitor matrimonial!

Distingeti-va locuinta folosind un tapet placut estetic in camera de zi! Fie ca o este mai mult o sufragerie formala, o camera de familie, un cuib confortabil sau o sufragerie de lux, colectia noastra de tapete superbe ascunde modele frumoase pentru orice spatiu. Decorati-va peretii camerei de zi cu texturi, designuri si finisaje lustruite pentru a crea spatiul perfect, plin de farmec, pentru a va relaxa sau distra si pentru a va bucura cu adevarat de locuinta dumneavoastra.

Creati ambianta perfecta in sala de mese folosind tapetul potrivit! Fie ca este o incapere formala sau, din contra, una relaxata, un tapet poate sa dea camerei un aspect dinamic. Indiferent daca aveti un plan deschis, un spatiu mic sau chiar si o sala de mese moderna, puteti folosi tapete frumos concepute pentru a accentua atmosfera dorita: de la elegant traditional la sofisticare moderna, avem idei superbe de utilizare a tapetului pentru sala dumneavoastra de mese.

 tapet art

Fie ca vreti sa aveti o cutie de bijuterii care sa uimeasca vizitatorii sau va doriti o eleganta traditionala demna de o statiune de lux, baia dumneavoastra merita un tapet cu design minunat. Carourile sau bulinele pot da o tenta rustica incaperii, in timp ce motivul de faianta falsa poate oferi cu usurinta o senzatie de spa. De la lucios, elegant si modern la capricios si rustic, tapetul poate fi o prezenta captivanta in baia dumneavoastra.

Un dormitor unic in copilarie va incuraja imaginatia celor mici si ii va face sa se simta speciali. Asigurati-va ca incaperea copilului dumneavoastra va fi invidiata in randul cunostintelor, folosind tapete cu motive distractive si jucause. Decorati pentru un baiat? Puteti folosi motive cu roboti, dinozauri, masini si camioane sau chiar niste dungi si culori vioaie. Fetele vor fi foarte fericite vazand tapete cu zane incantatoare, flori dragute sau buline frumos colorate.

tapet junior

Rasfatati-va holul cu un model primitor de tapet. Prima impresie a vizitatorilor despre locuinta dumneavoastra va fi data de ambianta din aceasta incapere, care va seta tonul si va servi ca pasaj spre celelalte camere. Priviti acest spatiu ca o oportunitate de a va armoniza stilul, afisand fotografii sau opere de arta pe un tapet placut estetic.

Nu in ultimul rand, creati-va o adevarata oaza in locuinta dumneavoastra, unde sa aveti posibilitatea de a deveni mai productivi, creativi sau concentrati. Tapetul biroului va stabili tonul incaperii. Fie ca sunteti in cautarea unui loc relaxant unde sa va puteti termina sarcinile in liniste sau a unui spatiu dinamic care sa va propulseze productivitatea, aveti un perete de acoperit. Texturile bogate, motivele geometrice stralucitoare sau elementele florale clasice pot reflecta stilul dumneavoastra personal.

tapet provence

Va invitam sa alegeti modelul preferat de tapet, iar consilierii nostri va asteapta in magazinele Diego cu si mai multe sugestii si recomandari!

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea