Amenajarea casei

# sobe teracota #teracota #sobe

Sobele de teracota, din nou in tendinte

Tot mai multi clienti aleg in ultimul timp modelele de sobe de teracota atat pentru incalzirea locuintei, cat si pe post de elemente de design, care sa dea personalitate interiorului.

Desigur, atunci cand auzim sintagma "sobe de teracota", cei mai multi dintre noi ne gandim la cele de pe vremea bunicii, in fata carora obisnuiam sa bem ceai cald si sa ascultam povestile copilariei, in vreme ce afara ningea cu fulgi mari. Adevarul este, insa, ca sobele de teracota moderne nu prea mai au mare lucru in comun cu cele de odinioara. Modelele din zilele noastre tin pasul cu timpurile si pot rivaliza oricand in materie de stil si bun-gust cu mult mai modernele seminee.

Asa ca, daca ai nevoie si de alte motive pentru a-ti infrumuseta casa cu o asemenea bijuterie, iti oferim noi cateva mai jos.

De ce sa achizitionezi o soba de teracota, si nu o centrala?

O centrala are un aspect masiv, industrial si poate ruina cu usurinta designul general al unei case. Asa ca, daca ai investit timp si energie pentru a-ti decora locuinta in asa fel incat sa se incadreze perfect intr-un anumit stil, nu ai niciun motiv sa nu dedici timp si alegerii unor obiecte care vor pastra tonul general al stilului ales. Iata, deci, ce aduc sobele de teracota de calitate in caminul tau:

Ii vor ajuta pe copiii tai sa experimenteze copilaria de altadata

Cel mai probabil, si tu faci parte din generatia copiilor care isi petreceau vacantele de iarna la tara si ascultau povestile spuse de bunici la gura sobei. Asa cum aminteam mai sus, modelele de sobe din zilele noastre nu mai au mare lucru in comun cu cele de altadata, insa, cu toate astea, te pot ajuta sa recreezi acea atmosfera magica din vremea copilariei tale. De ce nu ai vrea, deci, sa le oferi si tu copiilor tai ocazia de a putea avea aceleasi amintiri frumoase, intr-o buna zi?

Au preturi foarte accesibile

In cazul in care esti in cautarea unor sobe de teracota ieftine, trebuie sa stii ca nu visezi la nicio utopie: chiar exista! Comparativ cu pretul unei centrale de apartament, cel al unei sobe este foarte mic. Si daca nu ne crezi pe cuvant, atunci intra pe utilul.ro si descopera o gama variata la preturi foarte accesibile.

Pot fi integrate cu usurinta in orice spatiu

Asa cum aminteam mai sus, spre deosebire de centrale, aceste alternative termice pot fi integrate in aproape toate tipurile de spatii, fie ca vorbim de living, hol, dormitor sau de o bucatarie open-space. Asta fara a pune la socoteala varietatea de decoruri in care pot fi incluse: de la cele minimaliste, moderne, pana la cele traditionaliste, cu iz clasic.

Costuri de incalzire foarte mici si independenta termica

Comparativ cu o centrala, in cazul unei sobe, costurile de functionare sunt foarte mici. In plus, casa ta nu va mai fi dependenta de reteaua nationala de utilitati. Cu alte cuvinte, vei scapa permanent de grija ca locuinta ta va ramane fara caldura din cauza eventualelor defectiuni care ar putea afecta reteaua nationala.

Pe Utilul.ro gasesti o gama variata de sobe teracota de calitate

La Utilul gasesti o gama larga de modele de sobe de teracota la preturi corecte. In plus, odata ce achizitionezi un produs din magazinul online, ai garantia ca este realizat la cele mai inalte standarde de calitate. Nu de alta, dar compania colaboreaza cu unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de sobe si seminee de pe piata internationala, Prity.

Utilul inseamna, insa, mult mai mult decat produse de calitate la preturi accesibile. Echipa sa de consultanti iti e alaturi cu sugestii si sfaturi inca de la inceput, din momentul in care decizi ca ai nevoie de un anumit produs, si pana in etapa post-achizitie. Descopera si tu toata gama de produse pe Utilul.ro!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare