Amenajarea casei

# design casa #designer de interior #amenajare casa #design

5 motive pentru a apela la un designer de locuinte

Locuinta, biroul sau spatiul dvs. comercial reprezinta o importanta investitie de timp, efort si bani. Toate pentru ca la final, modul in care arata aceste spatii sa reflecte personalitatea si profesionalismul dvs. Angajarea unui designer profesionist este ca o polita de asigurare, o garantie ca spatiul locuintei sau biroului dvs. va produce exact efectul scontat.

Iata 5 motive pentru care trebuie sa apelati la un designer profesionist:

1.Cunoaste industria din interior

Cand veti primi ajutorul unei echipe de designeri, asa cum sunt cei de la Studio inSIGN, va veti bucura de expertiza unor profesionisti bine pregatiti si cu experienta in domeniu. O astfel de echipa stie exact cum sa „citeasca” si sa combine culorile, cum sa aleaga finisajele potrivite si cum sa va decoreze locuinta in acord cu cele mai recente tendinte din industrie. De asemenea, un designer profesionist va cunoaste caracteristicile, functiile, proportiile a aproape fiecare material care se regaseste in interiorul locuintei dvs.

2.Economisiti bani si timp pe termen lung

Multi oameni cred ca serviciile de design pentru case sunt destinate celor bogati si celebrii, dar acest lucru nu este adevarat. Angajarea unei echipe de profesionisti in design interior ar putea sa va coste mai mult ca investitie initiala, insa, in timp, un proiectant atent selectat va poate ajuta sa economisiti o multime de bani pe termen lung.

Designerul va va ajuta sa planificati, sa organizati si sa coordonati fiecare pas din proiectul dvs. de design interior, reducand in acelasi timp sansele sa apara erori pe parcurs. Acest lucru poate preveni intarzierile inutile sau posibilele greseli costisitoare, oferindu-va totodata rezultatul exact pe care l-ati urmarit.

3.Va ajutam sa va incadrati in buget

Stabilirea unui buget pentru proiectul de renovare sau amenajare este simpla, insa planificarea modului in care vei imparti banii in diferite aspecte ale proiectului este o alta poveste.

Din fericire, designerii profesionisti sunt pregatiti sa faca exact acest lucru; lucreaza cu un buget exact si va asigura ca veti obtine cel mai bun rezultat si functionalitate. De asemenea, designerii colaboreaza cu o multime de specialisti din domeniul constructiilor, care ii ajuta cu materialele de calitate la preturi mai bune, ceea ce va poate ajuta sa va extindeti bugetul si mai mult, fara a face compromisuri in ceea ce priveste calitatea sau stilul.

4. Stiu cum sa imbine lucrarile altor profesionisti

 Daca aveti un proiect mare in derulare, este foarte posibil ca decoratorul, peisagistul si arhitectul sa nu fie pe aceeasi lungime de unda, ceea ce poate crea probleme reale. Pe de alta parte, designerul este un fel de „baiat bun la toate” si poate face legatura intre toti ceilalti profesionisti pentru a se asigura ca rezultatele lucrarilor se vor armoniza. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, la prevenirea oricaror greseli de proiectare sau executie si este esential pentru a va gestiona bine timpul si banii.

5.Cresc valoarea proprietatii dvs.

Angajand un profesionist in design interior, va veti bucura de rentabilitatea investitiei dvs. in mai multe moduri. Pe langa faptul ca va bucurati de un spatiu de locuit mai confortabil si functional, munca unui expert in interioare va va facilita vanzarea casei la un pret mult mai bun.

Un designer va lua in calcul cele mai mici detalii (cum ar fi modul in care lumina intra intr-o camera si cum sa faca un spatiu sa fie cat mai mare si aerisit posibil), ceea ce creeaza un sentiment de echilibru intre spatiile interioare si exterioare. Toate aceste lucruri vor da un farmec aparte locuintei dvs..

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului