Amenajarea casei

#achizitionare mobila #mobila noua #mobila

Sfaturi utile pentru atunci cand achizitionezi mobila

Ai o casa noua? Te-ai plictisit de mobilierul vechi? Canapeaua, dulapurile si fotoliile au inceput sa isi arate varsta?  La toate aceste intrebari exista un simplu raspuns: mobila noua.

 

Din pacate, mobilierul este destul de costisitor si de multe ori, in cautarea unui pret cat mai mic, oamenii fac compromisuri, renuntand la calitate.

Orice compromis insa, inseamna un cost in plus pe termen lung. Tocmai de aceea, este bine sa te asiguri ca mobilierul pe care il alegi este de cea mai buna calitate si ca poate sa reziste fara probleme exploatarii pe termen lung.

Cum poti cumpara mobila de calitate si in acelasi timp sa te bucuri de costuri mici?

In primul rand, trebuie sa ai in vedere faptul ca investitia in mobilier este una pe termen lung si foarte lung. Tocmai de aceea, daca nu ai un buget generos pentru mobilarea casei, ai putea sa cauti o solutie prin care sa platesti achizitiile esalonat.

Din fericire, exista mai multe variante prin care poti plati in rate, fara a plati si comisioane. La Mobexpert plata in rate este o realitate iar partea buna este ca mobila de aici este construita cu simt de raspundere, are garantie si beneficiaza de toate serviciile de montaj de care ai nevoie.

Plata in rate nu este singurul lucru pe care trebuie sa il cauti. Exista o serie de sfaturi pe care este bine sa le respecti pentru a te bucura din plin de achizitia pe care o faci:

1. Mizeaza intotdeauna pe simplitate. Mobilierul simplu, intr-o singura culoare, realizat din lemn, MDF sau alte materiale de calitate, va fi intotdeauna la moda. Nu te vei vedea nevoit sa il schimbi dupa 5 ani, deoarece va fi potrivit si atunci. In plus, un design simplu este mai simplu de realizat si automat, mai ieftin;

2. Alege minimalismul. Cu cat mai putine corpuri, cu atat mai bine. Minimalismul este din ce in ce mai popular, deoarece reuseste sa ofere confort psihic si faca incaperile sa para mai mari. Ai putea crede ca mobilierul minimalist nu iti ofera suficient spatiu de depozitare, insa acesta poate fi extrem de bine optimizat, in asa fel incat sa asigure un echilibru perfect;

3. Cumpara mobilier gata facut. Da! Mobilierul la comanda este foarte atractiv si se potriveste perfect in incaperea in care il folosesti. Poti gasi si mobilier gata facut care sa arate extrem de bine si sa fie practic. In general, mobilierul pe care il gasesti in magazinele de profil este mai ieftin, poate fi montat imediat si iti ofera garantia faptului ca nu ai nicio surpriza neplacuta.

4. Urmareste perioadele cu reduceri! Exista numeroase perioade de-a lungul anului in care cei care fac si comercializeaza mobila ofera reduceri. Urmareste aceste perioade si profita de ele!

5. Reconditioneaza mobila veche si vinde-o! Daca ai mobilier vechi nu il arunca. Il poti reconditiona si il poti vinde. Daca este intr-o stare buna, tot ceea ce ai de facut este sa ii faci poze si sa il pui pe site-urile de anunturi. Chiar daca tu te-ai plictisit de o piesa de mobilier, alti oameni s-ar putea sa o gaseasca foarte interesanta.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea