Amenajarea casei

#secrete design #culori design #dulapuri fara usi

Secrete despre decor pe care nu ti le-a spus nimeni pana acum

Crezi ca stii totul despre cum ar trebui decorata o casa? Chiar daca ai fi tentat sa raspunzi afirmativ, intotdeauna este bine sa consideri ca inca mai ai multe de invatat. In acest fel, reusesti nu doar sa iti imbunatatesti aptitudinile in stapanirea artei decorului, dar poti aduce si o schimbare benefica in aspectul locuintei. Urmatoarele secrete de decor, pe care nu ti le-a spus nimeni, merita sa fie puse in aplicare acasa.

1. Peretii inchisi la culoare ofera un plus de dimensiune camerei

De cele mai multe ori, designerii de interior sustin ca, daca vrei sa creezi impresia unei camere mai mari, ar trebui sa pastrezi peretii albi. Asa este, dar in acelasi timp si peretii inchisi la culoare au acelasi efect daca incaperea este luminata corespunzator. In cazul in care nu cunosteai acest secret despre decor, acum stii ce poti face pentru a oferi un plus de dimensiune dormitorului sau livingului.




Sursa foto: little-inspirations.blogspot.com

2. Dulapurile de bucatarie fara usi, ignorate pe nedrept

De multe ori, ai tendinta de a ascunde toate lucrurile din bucatarie in spatele usilor, pentru a mentine ordinea, insa, daca nu ti-a spus nimeni pana acum, afla ca si dulapurile de bucatarie fara usi arata excelent. Chiar daca lasa la vedere vesela sau seturile de pahare, aceste dulapuri te ajuta sa obtii un decor mai putin rigid.



Sursa foto:apartmenttherapy.com

3. Imbina nuantele neutre cu cele indraznete

Nuntele neutre pot deveni plictisitoare, dar poti sparge monotonia cu ajutorul culorilor. Stiai ca obtii un decor mult mai fresh si mai modern daca folosesti culori indraznete langa cele neutre? Tine minte acest secret de decor si vei avea camere mai primitoare.



Sursa foto: tumblr.com

4. Investeste doar in lucrurile importante

La cat de variata este oferta de decoratiuni pentru casa, nu este de mirare ca intotdeauna gasesti ceva nou de cumparat. Inainte de a da bani pe decoratiuni, intreaba-te daca sunt cu adevarat importante si daca le vezi in casa si peste un an. Unul dintre cele mai mari secrete despre decor, pe care nu ti le-a spus nimeni este acela ca trebuie sa inveti sa investesti bani doar in lucrurile cu adevarat importante, cum ar fi piesele de mobilier, usile sau electrocasnicele.

Restul decoratiunilor se vor demoda rapid si le vei schimba des, astfel ca ar fi bine sa nu cheltuiesti multi bani pe ele.



Sursa foto:ice-cad.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului