Amenajarea casei

#atragere dragoste #reguli feng shui #amenajare casa #feng shui

Reguli Feng Shui de care sa tii cont in amenajarea casei pentru a atrage dragostea

Toata lumea stie de Feng Shui, vechea arta chineza de a atinge echilibrul si armonia prin gestionarea fluxului de energie sau chi. Potrivit specialistilor din acest domeniu, toate lucrurile au energie, chiar si obiectele precum mobilierul si peretii. 

Astfel, Feng Shui ne ghideaza unde sa plasam obiectele in casele noastre pentru cel mai bun rezultat energetic. Aceasta stiinta care poate crea armonie, bogatie, sanatate si fericire, ne ghideaza unde sa plasam obiectele in casele noastre pentru cel mai bun rezultat energetic.

Reguli Feng Shui pentru amenajarea casei

Acorda o mare atentie patului. Este cea mai importanta pesa de mobilier din dormitor. Conform Feng Shui, un pat cu o tablie solida pe un perete (nu pe cel cu o fereastra) va sprijini pe oricine doarme in el.

Noptierele si lampile sunt foarte importante in dormitor. Asigura-te ca ai cate una pe fiecare parte a patului. Astfel permiti loc unui potential partener.

Opteaza pentru culori delicate. Ia in considerare culori precum roz pe peretii din dormitor sau baie. Rozul si nuantele de roz se pot simti in continuare masculine daca sunt asociate cu bleumarin, gri sau maro.

Biroul nu are ce cauta in dormitor. E bine sa elimini din dormitor orice iti poate distrage atentia sau care aduce lumea exterioara in sanctuarul tau. De asemenea, deconecteaza telefonul, televizorul sau laptopul. Energia de lucru nu apartine dormitorului.

Ai nevoie de o lumina calda. E bine sa pastrezi iluminarea dormitorului moale si reglabila. Foloseste becuri calde, nu albe reci.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare