Amenajarea casei

#reguli amenajare living #amenajare living #amenajare casa

Reguli de amenajare a casei pe care le poti incalca daca decorezi un spatiu mic

Pereti albi. Mobilier redus. Suprafete fara ornamente. Afla de mai jos cum poti amenaja casa daca ai un spatiu restrans. 

Sfaturi elegante pentru decorarea spatiilor mici

Uneori, o singura piesa de mobilier voluminoasa va adauga mult farmec unui spatiu mic. Umplerea micului coltisor cu mai multe piese de mobilier de dimensiuni mici ar face ca acesta sa se simta inghesuit si aglomerat. Cu toate acestea, umplerea celei mai mari parti a acestui spatiu cu o canapea sectionala mare face ca acest living compact sa fie foarte primitor.

Bloggerita franceza Eleonore Bridge si-a transformat locuinta sa de 377 de metri patrati intr-o casa eleganta, adoptand o tema de decor mai mult decat atat. Cum a reusit sa creeze acest look? Peretii si mobilierul in nuante blande au pregatit terenul pentru arta murala colorata, bibelourile si accesoriile de casa.

Tavanele intunecate pot adauga profunzime unui spatiu mic si luminos cu pereti albi. Trucul pentru a face acest lucru sa functioneze este folosirea unei vopsele satinate sau semilucioase care reflecta lumina. Spre deosebire de o culoare inchisa plata, una cu luciu va pastra senzatia de luminozitate a spatiului tau.

Atunci cand sunt bine realizate, covoarele pot crea zone diferite intr-o camera mica. 

Peretii intunecati pot adauga interes arhitectural unui spatiu mic atunci cand sunt asociaza cu elemente intr-o nuanta deschisa contrastanta. O bucatarie eleganta compenseaza peretii negri dramatici cu un tavan si dulapuri albe. Vopseaua alba creeaza iluzia unei muluri in jurul marginilor usilor si in partea superioara a peretilor.

Un set de masa asortat pare a fi unitar. Dar daca vrei sa faci o declaratie indrazneata si eleganta, un set nepotrivit are un mare factor de uimire. Pentru a reusi acest aspect, va trebui sa te asiguri ca scaunele pe care le alegi au inaltimea corecta pentru masa pe care o folosesti. Pentru a crea o atmosfera boema, foloseste un amestec eclectic de scaune. Pentru un aspect curat si contemporan, pastreaza toate scaunele in acelasi stil, fiecare fiind de o culoare diferita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului