Amenajarea casei

#halloween #amenajare casa #decoratiuni halloween #ornamente halloween #amenajare casa halloween

Ornamente amuzante pentru Halloween 2013

Halloween este una dintre sarbatorile preferate ale americanilor, chiar daca multe persoane contesta manifestarile si obiceiurile specifice celei mai infricosatoare nopti din an. De cativa ani, Halloweenul a fost preluat si de noi, insa intr-o masura mult mai mica. Chiar daca nu esti adeptul petrecerilor cu tematici macabre, decoratiunile de interior inspirate de Halloween sunt un mod amuzant de a intra in spiritul sarbatorii.


1. Borcane cu 1000 de fete

Daca nu ai folosit toate borcanele din casa pentru muraturi sau gemuri, le poti pastra pentru a crea ornamente amuzante de Halloween. Ai nevoie de cateva borcane transparente de diferite dimensiuni, hartie colorata si un marker negru sau hartie neagra.

Lipeste hartia colorata de jur imprejurul borcanului si incepe sa desenezi fete amuzante, mirate, distrate, nervoase sau indiferente. Deoarece markerul se poate sterge de pe hartie, ai la dispozitie varianta hartiei negre.

Din aceasta poti decupa ochi, guri si nasuri, astfel incat sa obtii fete amuzante pentru borcanele tale de Halloween. In seara de 31 octombrie, trebuie doar sa asezi in fiecare borcan cate o lumanare aprinsa, iar ornamentele tale vor capata un aspect distractiv.



Sursa foto: according-to-kelly.com


2. Baloane flamande

Daca vrei sa organizezi o petrecere acasa chiar de Halloween, iti poti surprinde invitatii cu ornamente amuzante in tonul sarbatorii. Vorbim despre baloane galbene si portocalii, pe care desenezi figuri vesele. Asaza baloanele in jurul mesei imbelsugate si obtii un cadru perfect pentru infricosatoarea noapte de Halloween.



Sursa foto: housedecoratingidea.com


3. Dovleci in forma de ceas si oua pictate

Te-ai plictisit ca in fiecare an sa vezi dovleci de Halloween cu fete incruntate? Atunci, anul acesta poti crea ornamente amuzante din dovleci, gandindu-te la alte moduri de sculptare. De exemplu, pe un dovleac grasun poti sculpta un ceas de perete. Mai ramane sa ii adaugi doua limbi din hartie si sa-l asezi undeva la vedere.

Un alt ornament amuzant pe care il porti face acasa este cuibul cu oua pictate. Ai nevoie de vopsea neagra, alba si portocalie. Picteaza cateva oua in portocaliu si cateva in negru, apoi deseneaza pe ele diverse modele care au legatura cu sarbatoarea de Halloween.



Sursa foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului