Amenajarea casei

#casa de vacanta # design casa #Vila Sapi #insula lombok

Vila Sapi, o casa de vacanta de cinci stele in inima insulei Lombok

Te afli in cautarea unei destinatii de vacanta deopotriva relaxante si somptuoase? Insulele din sud-estul Asiei ar putea fi alegerea perfecta! Acasa.ro te invita sa descoperi, saptamana de saptamana, cele mai frumoase case de vacanta din lume - astazi a venit randul Vilei Sapi din insula indoneziana Lombok.


Lombok, insula celor 1000 de moschee

Lombok este o insula indoneziana din arhipelagul Nusa Tenggara Barat, separata de mult mai faimoasa Bali printr-o stramtoare de doar 25 km.

Indragita de turistii din lumea intreaga, insula Lombok este apreciata atat datorita intimitatii pe care o ofera vizitatorilor sai, cat si gratie luxului si privelistilor care iti taie respiratia in care abunda.

Preponderent islamista, Lombok este ticsita cu moschee superbe, dar si cu plaje incantatoare, cea mai faimoasa si frumoasa fiind Senggigi, aflata in zona de nord a insulei.


Vila Sapi, o bijuterie a arhitecturii contemporane


Vila Sapi este o luxoasa casa de vacanta cu cinci dormitoare si, totodata, o bijuterie arhitecturala, in stil contemporan, creatie a canadianului David Lombardi, ce pare desprinsa din Paradis.



Magnifica Vila Sapi este o combinatie reusita de modern si traditional, cu o bucatarie al carei acoperis este un covor de iarba, dar si cu un cinematograf futuristic si un design actual, geometric.



Operele de arta conceptuala, bambusul si cascadele, toate regasite in perimetrul Vilei Sapi, fac din aceasta casa de vacanta un loc inedit, special, completat perfect de privelistea care poate fi admirata din fiecare incapere a sa. Plaja Sira, dar si insulele care se intrezaresc la departare ori vegetatia abundenta a insulei Lombok sunt doar cateva dintre "bunatatile" vizuale oferite de Vila Sapi.


Vacanta de cinci stele la Vila Sapi

Vila Sapi este situata in inima unei gradini superbe si include 5 dormitoare, carora li se adauga livinguri, bucatarii si un cinematograf propriu. In perimetrul vilei se mai afla si 3 piscine, cat si un teren acoperit de tenis de camp si un spa.



Costul unui sejur de cinci stele la Vila Sapi variaza intre 960 si 1360 dolari/noapte, in functie de sezon si de numarul de zile rezervate.



Sursa foto: eliteresortsofasiapacific.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea