Amenajarea casei

# mobilier in tendinte #amenajare casa #mobilier

Mobilier in tendinte – ce se poarta in 2018?

Cu toate ca deja este trecut de mijlocul verii, unii dintre noi inca se mai afla in cautarea unui mobilier potrivit pentru locuinta. Indiferent ca este vorba despre faptul ca decizia de a face o schimbare a fost luata recent sau ca optiunile de pana nu demult nu atrageau, acum cu siguranta ca preferintele vor fi intampinate, fara doar si poate. Cum? Prin realizarea de mobila la comanda.

ProDesignArt este producator si furnizor de piese de mobilier pentru orice tip de spatiu, ce pune un accent esential pe calitatea articolelor, respectiv pe fiecare etapa din procesul de fabricare a mobilierului. Pe site-ul cu acelasi nume gasesc cei interesati optiuni variate de mobilier, dedicat locuintei, respectiv pentru fiecare incapere in parte.

Intrucat este anotimpul favorabil pentru a realiza schimbari majore de acest fel in locuinta, specialisitii ProDesignArt vin in intampinarea publicului interesat cu o serie de recomandari, respectiv sfaturi utile, care sa ii ajute sa ia o decizie optima in acest sens.

Ce mobilier e in tendinte in acest an?

Nu doar modelele in voga ar trebui sa constituie o optiune de mobilare a diverselor incaperi din locuinta. De asemenea, doritorii pot opta pentru mobila la comanda, o varianta mai practica si pe gustul fiecaruia. Portofoliul de modele propuse de acest magazin se intrece in optiuni din cele mai moderne, in tendinte cu variantele de amenajari.

Interesul este acela de a gasi mobilierul care sa se incadreze intr-o serie de cerinte – durata de viata extinsa, naturalete, eleganta, design practic, imbinaturi perfecte, dar si alte astfel de detalii. Daca anul anterior a fost dominat de tendinta prin care se urmarea asigurarea unui grad inalt de naturalete, acum cu mult mai mult accentul cade pe simplism, intr-o combinatie deosebita de modernism.

De ce mobila la comanda?

Aceasta este optiunea prin care cei mai pretentiosi, dar nu numai, reusesc sa isi mobileze casa visurilor. Mobila la comanda presupune alegerea tipului de lemn, a finisajelor, designului, culorilor, dar si a elementelor de feronerie, etc.

Intentia este de a crea mobilier cat mai estetic, iar pentru asta lemnul vine ca o recomandare de top, mai ales cand este combinat cu metalul sau sticla, dar in linii minimaliste si piele. Rafinamentul deplin este atins insa prin completarile de marmura sau piatra, insa nu sunt dintre cele mai accesibile solutii.

Inspiratie, concepte si tendinte

Suflul de prospetime necesar in interioare este atins prin piese de mobilier realizate in tonuri deschise, alaturi de amprenta accentuata a personalitatii, subliniata printr-un anumit stil. Spre exemplu, personalizarea holului nu trebuie sa intampine bariere de genul utilizarii unei simple oglinzi.

Adaptarea formelor la preferintele personale este de dorit, iar lista propusa de ProDesignArt vine cu modele din cele mai diversificate, astfel ca neindoilenic una dintre optiuni se va plia pe gusturile proprii. De asemenea, diferenta in reusita unei mobilari excelente o dicteaza si marimea pieselor componente. Potriveala in decor si modernitatea sunt cele care largesc orizonturile in luarea unei decizii optime in acest sens.

Atunci cand se resimte nevoia de a asigura o amenajare care sa reprezinte proprietarii, calea spre suplinirea acestia este de a bifa optimul de confort, dar totodata si un nivel inalt de functionalitate. Astfel, varianta ce reprezinta mobila la comanda este din ce in ce mai populara si totodata o recomandare din partea expertilor. De altfel, specialistii pot oferi celor aflati in dificultatea de a lua o decizia sprijinul necesar pentru a face alegerea inspirata.

Pentru ca prezentarea detaliilor fizice a mobilierului nu va putea fi intotdeauna realizata corespunzator pentru ca utilizatorii sa o asocieze cu un anume model, rasfairea imaginilor disponibile, respectiv consultarea detaliilor tehnice este de preferat.

In functie de destinatie – bucatarie, dormitor, living, hol, sufragerie, dressing, camera pentru copii, baie, etc., fiecare se poate orienta dupa variante moderne si propuneri pentru mobila la comanda pe prodesignart.ro. Acestea vor completa cu succes fiecare preferinta, amenajand interiorul cu piese de mobilier special concepute pentru a se plia corespunzator in fiecare ambient.

Pe site-ul mentionat pot fi vizualizate toate acestea. Tot aici pot solicita cei interesatii informatii cu privire la aspecte diverse ce vizeaza mobilierul de orice tip sau pot solicita informatii tehnice referitoare la un anumit model. Calitatea si durabilitatea sunt caracteristici ale modelelor propuse de prodesignart.ro, iar doritorii se pot bucura cu ajutorul acestora de locuinta visata.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea