Amenajarea casei

#decoratiuni #casa #mobila #amenajarea casei #ikea # Ikea Romania # catalog ikea

VIDEO Mobileaza-ti casa cu o aplicatie - surpriza Catalogului IKEA 2014

Odata cu lansarea catalogului pentru anul 2014, IKEA lanseaza o aplicatie care iti permite sa-ti mobilezi virtual locuinta pentru a fi sigur ca vei cumpara exact ceea ce ai nevoie pentru a avea o casa asa cum ti-ai dorit. 

Potrivit unui studiu al Institutului pentru Calitatea Vietii, cei mai multi romani isi petrec timpul liber in interiorul casei, uitandu-se la televizor (95%), ocupandu-se de diverse treburi casnice (56%), citid ziare si reviste (62%) sau carti (46%). De asemenea, 79% se intalnesc cu prietenii si rudele. In aceste conditii, noul catalog IKEA se concentreaza mai mult pe piese de mobilier si accesorii care sa creeze un spatiu confortabil, de care sa nu mai vrei sa te desparti. 

"Studiile din toata lumea arata ca oamenii sunt tot mai stresati de faptul ca nu mai au timp pentru ei, pentru casa si pentru cei dragi, ca nu mai au timp sa pretuiasca bucuriile simple de zi cu zi de acasa. Tocmai de aceea, Catalogul IKEA 2014 ofera solutii accesibile si ingenioase pentru momentele petrecute impreuna cu cei dragi - copii, soti, parinti, frati, surori, iubiti, prieteni sau chiar animalul de companie. Fie ca gatim, citim, urmarim un film sau desenam cu cei mici, mai putin conteaza ce anume facem acasa. Important este ca suntem cu totii impreuna, chiar daca uneori doar stam intinsi pe canapea si nu facem nimic” a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA Romania.

In sprijinul celor indecisi, compania suedeza a lansat o aplicatie care iti permite sa-ti mobilezi virtual casa inainte de a pleca la cumparaturi. Cum este posibil? Simplu: pune catalogul unde ai dori sa asezi mobila respectiva, scaneaza produsele cu aplicatia pentru smartphone-uri „augmented reality app” si alege obiectul de mobila care se potriveşte cel mai bine. Astfel, utilizatorii vor gasi mai multe idei pentru decorarea si amenajarea locuintei, vor vedea camere din unghiuri diferite, vor crea liste de cumparaturi si vor fi la curent cu toate noutatile din magazin. Aplicatia permite si verificarea informatiilor despre produse si a existentei acestora in stoc si este disponibila gratuit in Google Play si App Store si va fi disponibila in Romania din 15 august. 

Un lucru important pentru clientii magazinului este faptul ca preturile din noul catalog nu vor fi modificate. Cel putin nu in sens negativ. ”In acest an, am reusit sa mentinem preturile la acelasi nivel de anul trecut si ne bucuram ca am reusit chiar sa scadem preturile catorva produse din catalog”, a subliniat Daniela Stoican. 

La nivel mondial, Catalogul IKEA 2014 a fost tiparit in 210 milioane de exemplare, distribuite in 44 de tari si 30 de limbi. In Romania, vor fi distribuite 950.000 de exemplare ale catalogului, iar incepand de pe 19 august acesta va fi disponibil si in format digital pe www.IKEA.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului