Amenajarea casei

#alegere covor #covor

Imbraca casa in stilul potrivit tie - covoare si traverse vei gasi la Faria

Sa alegi un covor pentru casa, ce poate fi atat de greu? Pentru cei dintre voi care vad in acesta un simplu element, cand primeaza aspectele practice, poate ca nu este atat de greu. Insa pentru cei dintre voi care acordati atentie fiecarei decoratiuni, covorul, fie el si traversa, este o provocare.

 

Faria, universul traverselor si covoarelor, vine ca sursa de inspiratie pentru doritori. Iata de ce merita sa alegeti traverse covor.

Traversa - ghid de alegere

Posibil ca un astfel de tip de covor a aparut ca nevoie pentru cei care iubeau covoarele si le doreau implicit in spatii inguste. Sunt covoarele inguste, de tip trecere, care va scutesc de efortul de a gasi forme si dimensiuni potrivite pentru holuri sau alte zone unde spatiul nu este foarte generos.

La fel ca un covor clasic, traversa are acel efect de a crea un stil confortabil, cozy, homey. Pentru ca in lipsa lor, casa pare goala sau incompleta. In plus, pardoseala este rece si senzatia nu este una prea placuta cand pasesti.

La faria.ro regasim zeci de traverse la metru liniar. Pot fi comandate imediat. Serviciile sunt complete, astfel incat va veti bucura sa stiti ca puteti alege traversa dorita, cu surfilarea necesara de asemenea. Surfilarea poate fi simpla sau dubla, la ambele capete de ce nu. Un serviciu accesibil, ce va scuteste de alte inconveniente pe termen lung - mentine tesatura, nu se destrama capatul si estetic nici nu se va observa ca este un capat taiat.

Diversitatea de tipuri de traverse mocheta face ca una cel putin sa fie potrivita pentru casa voastra. Pot fi alese in functie de stilul ce caracterizeaza deja locuinta, de la stilul rustic la modern, de la floral la oriental.

Tips and tricks

Poate ca mai gros este mai bine, insa chiar daca o traversa groasa asigura confort termic sporit, sunt si alte detalii de luat in considerare: deschiderea usii, daca permite sa faceti asta peste podeaua imbracata cu un covor. In plus, acolo unde exista incalzirea in pardoseala spre exemplu, sunt recomandate covoarele mai subtiri, care sa nu blocheze caldura. La faria.ro regasim traverse de minim 3 mm grosime si pana la 14 mm.

Cat despre design, se spune ca gusturile nu se discuta. Ei bine, totusi o parere poate avea oricine despre ce inseamna un design mai incarcat decat ar permite o incapere. Ideea este sa evitati aglomerarea vizuala. Cu cat decorul camerei este mai simplist, cu atat va fi si mai permisiv in materie de decoratiuni si de covor implicit.

Nu veti da gres cu motivele florale. Sa spunem ca sunt universal valabile, potrivite in aproape orice casa, poate doar mai putin alese in camera de adolescent sau in casa de burlac. Iar diversitatea de forme si culori va face ca traversa aleasa sa fie una potrivita pentru decorul vostru.

Pentru spatiile in care pardoseala este una lucioasa si alunecoasa, cum sunt placile ceramice precum marmura, preferati o traversa cu zona de suport, baza antiderapanta. Altfel nu ati facut o alegere practica.

Nu in cele din urma tine cont de traficul din zona. Cu cat este mai traversata zona, cu atat mai mult trebuie sa ai in vedere alegerea unui covor sau a unei traverse de calitate. Pentru ca se murdareste repede, perii sunt tociti mai repede, spalarea este mai frecventa. Tine cont de asta si cand alegi materialul, caci cele din matase artificiala spre exemplu nu sunt neaparat pentru zone cu trafic intens.

Cat costa o traversa

Preturile sunt per metru liniar si depind de grosime, de stil si de baza suport - din iuta, cauciuc sau gel. Un reper, high and low poti gasi la faria.ro preturi pana la 160 de lei metru liniar. Iar varianta de top este calitatea premium, un rasfat al picioarelor, caci este moale, pufos si modern. Practic il vei adora si iti vei dori sa mai treci inca si inca o data prin zona doar sa simti cat de delicat este cu talpile tale.

Comenzile aici sunt posibile exclusiv online. Descopera toata gama de optiuni, stocul generos de covoare si traverse si comanda de indata ce se potriveste casei tale. Altfel vei simti ca este ceva incomplet!

Contact: comenzi@faria.ro

FOTO: faria.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului