Amenajarea casei

#plasa anti insecte #plasa insecte

Fie vara, fie toamna, aici gasesti plasa anti insecte - iata oferta PVC Mag

Desi sezonul rece isi intra in drepturi, asta nu inseamna ca nu mai suntem alerti in ceea ce priveste produsele si articolele specifice mai degraba verii. Pana la urma omul gospodar isi face vara sanie si iarna car sau cel putin asa spune o vorba din popor.

 

Dacă ai interes in ceea ce priveste dotarile tamplariei PVC nu uita ca la PVC Mag gasesti tot ce ai nevoie. Aici gasesti plasa anti insecte de asemenea, pe care o poti monta oricand.

Plasa anti insecte, o investitie pe care o faci o data pentru ani buni

Cand vine vorba despre plasele anti insecte vorbim despre un produs de necesitate. Desigur, adevarata utilitate a acesteia este vara, cand suntem invadati de tantari sau alte insecte. Cu toate acestea si in sezonul rece plasa aceasta este utila. Permite sa ventilezi corespunzator orice tip de spatiu, insa tine la distanta insectele, oricat de mici ar fi acestea.

Din pagina oficiala pvcmag.ro descoperim diversitate de accesorii, precum si plasa propriu-zisa, astfel incat sa te ocupi de acest lucru fara probleme, oricand. Sunt aici variante cu rama inclusa si balamale, in diverse culori. Pentru un efect estetic ar fi bine sa alegi aceeasi culoare a ramei ca si tamplaria PVC.

Cu profil dublu sau nu, alaturi de accesorii diverse, de la manere la coltare, aici vei gasi diversitate de produse, precum si de preturi. Totul accesibil insa, spre marea fericire a clientilor.

Pot fi montate plasele anti insecte oricand?

Daca tamplaria PVC nu a fost proiectata pentru accesorii precum plasa de insecte, aceasta poate fi totusi adaugata? Raspunsul este da. La randul lor, aceste produse sunt diverse, pot fi cele clasice ce includ cadru sau pot fi plisse. Dupa preferinte sau in functie de anumite caracteristici ce permit sau nu montarea acestuia poate fi aleasa tipul de plasa. Imposibil nu este!

Daca tot suntem la capitolul mituri, ar fi bine de lamurit faptul ca plasa anti insecte nu impiedica ci nimic ventilatia incaperilor. Nu are insa rol antifurt, desi putem considera ca impiedica oarecum intrarea prin efractie. Are un pret accesibil si un rol important, mai ales nota de diferenta o fac cei care stau in zone in care insectele sunt mai mereu prezente. Poate fi vorba de locuinte la parter ori subsol, la demisol sau cei care stau in zona unde umiditatea este mai mare, in mod constant. Aceasta poate fi oricand montata sau demontata, nu schimba cu nimic estetica tamplariei.

Oferta PVC Mag, pentru toti cei care doresc sa isi imbunatateasca confortul acasa

Cand ne dam seama ca tamplaria PVC poate fi ajustata, imbunatatita, dotata cu accesorii care ne sporesc confortul sau fac ca utilizarea lor sa fie mai facila, oferta de la PVC Mag este numaidecat de interes. Pentru toti doritorii aici sunt produse accesibile. De la cele pentru etansare si eficienta energetica pana la scule, la un click distanta sunt toate.

Contact:
contact@pvcmag.ro
0791 241 288

 

FOTO: pvcmag.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului