Amenajarea casei

# producator mobila #mobila

Era Home, producator de mobila pentru casa ta

Mobila dintr-o casa este foarte importanta, mai ales in ceea ce priveste depozitarea si aspectul sau. Calitatea trebuie sa fie una superioara pentru a te bucura de ea cat mai mult timp, dar si de a rezista greutatii diferitor accesorii sau obiecte. Pentru a avea parte de o mobila ideala pentru casa ta, poti solicita ajutorul celor de la Era Home. Fiecare incapere poate avea parte de o mobila pe masura asteptarilor tale!

 

Era Home este un producator mobila care asigura toate piesele necesare intr-o casa. Site-ul iti prezinta toate piesele de mobilier pe care le poti achizitiona, cat si detalii despre dimensiuni si materialul din care sunt confectionate. Magazinul te ajuta sa descoperi mobila perfecta pentru casa ta, iar in cazul in care nu stii ce sa alegi, poti comunica prin intermediul telefonului cu specialistii.

Gama variata de produse ofera clientilor mai multe categorii dintre care pot alege. Ai la dispozitie dormitoare, livinguri, paturi, saltele, canapele, sifoniere, bucatarii, comode, mobilier pentru hol, accesorii de mobila, lenjerii de pat si corpuri de iluminat. De asemenea, poti opta si pentru mobilier de dimensiuni mici precum taburetii cu spatii de depozitare sau fara, cat si masute de cafea perfecte pentru intalnirile cu prietenii!

Alege piese separate sau mobiliere complete

Site-ul mobilaera.ro iti ofera ocazia de a alege fie piese separate pe care le poti achizitiona in aceeasi culoare si forma ulterior un set, fie mobiliere complete. Spre exemplu, in categoria de dormitoare ai la dispozitie comode, sifoniere si paturi separate sau toate la un singur loc. La un pret accesibil poti comanda un dormitor complet pentru tine sau piese care lipsesc din camera respectiva.

Pentru dormitor, poti opta catre o saltea ideala, care sa te ajute sa te odihnesti in mai bune conditii. Consulta categoria, alege dimensiunea si salteaua iti va fi livrata odata cu dormitorul ales! Bucura-te de un somn linistitor, fara dureri de articulatii si fara dureri de spate!

La fel se intampla si in cazul bucatariilor unde poti alege corpuri suplimentare, alaturi de bucatarii complete sau cate o piesa pentru fiecare spatiu. Acestea se gasesc in culori si forme diferite si iti permit crearea unei incaperi in culori vii si o combinare perfecta a nuantelor.

Corpuri de iluminat pentru un aspect deosebit al incaperii

Magazinul de mobila Era Home vine cu servicii complete pentru toti clientii! In categoria de produse sunt disponibile si corpurile de iluminat care ofera un aspect elegant al fiecarei incaperi: de la cele mai abstracte lustre, pana la lampadare simple, cu telecomanda, candelabre moderne, pana la penduluri sau aplice.

Tot pe site gasesti si corpuri de iluminat pentru exterior. Acestea se pot monta pe pereti sau poti alege lampile solare pe care sa le montezi in gazon. Toate aceste produse fac o treaba excelenta atat in interiorul casei, cat si in exterior. Ofera un aspect elegant, o lumina perfecta pentru fiecare seara din fiecare sezon. Era Home produce mobila si articole pentru casa ta, de inalta calitate!

Contact: contact@mobilaera.ro

Sursa foto: mobilaera.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului