Amenajarea casei

#KitchenShop #bucatarie

Descopera de la KitchenShop dotari pentru bucataria ta

Gateste mai sanatos cu un Air-fryer de calitate! Air-fryer-ele au cunoscut o popularitate destul de mare in ultimii ani si le ofera gospodinelor si nu numai, posibilitatea de a gati mult mai sanatos. Friteuzele cu aer cald permit gasirea mancarii fara grasimi, fiind astfel mai sanatoase si totodata mai gustoase. Acestea functioneaza pe acelasi principiu ca si functia de ventilatie a cuptoarelor electrice. Gateste mai sanatos cu un Air-fryer de calitate!

 

KitchenShop iti pune la dispozitie toate echipamentele necesare intr-o bucatarie. De aici poti alege friteuza cu aer cald potrivita pentru tine si stilul tau de gatit. Cu ajutorul acesteia mancarea se gateste mai rapid, preparatele sunt mai crocante, nu este necesar ulei, poti economisi energie prin timpul scurt de gatire, iar preincalzirea se face mai repede. Totul este mult mai simplu cu aceasta friteuza, ce a devenit un adevarat electrocasnic de nelipsit din bucatarie!

Preparatele ce pot fi gatite intr-o astfel de friteuza fac parte din toate categoriile. Practic, ai ocazia de a gati cartofi, legume, peste, carne, fursecuri, gogosi si chiar papanasi. Intr-un timp scurt poti prepara felul principal, cat si un desert pentru toata familia. In functie de Air-fryerul ales, ai la dispozitie mai multe caracteristici si optiuni de care te poti bucura in bucataria ta.

Nicio bucatarie nu este completa fara vesela!

Oricat de mica sau mare ar fi o bucatarie, aceasta trebuie sa dispuna bineinteles de vesela. Daca optezi pentru preparate speciale in Air-fryer, trebuie sa te gandesti si la plating, la cum vei aseza mancarea in farfurie. La KitchenShop gasesti o varietate de produse din aceasta categorie, alaturi de un set de pahare cristal care sa completeze aranjarea mesei.

Totul devine cu atat mai deosebit, cu cat gatesti pentru un eveniment sau o ocazie importanta. Paharele si farfuriile trebuie sa aiba un aspect la fel de deosebit precum felurile de mancare preparate. Tot pe site ai parte de o gama completa de accesorii pentru prepararea bauturilor, pe care sa le asezi in minunatele pahare de cristal. Ocaziile speciale necesita aranjarea mesei pe masura asteptarilor!

Gama variata de pahare cuprinde tot necesarul pentru toate tipurile de bauturi. De la clasicele pahare de apa, pana la pahare de vin alb, rosu, pahare pentru vin, sampanie, gin sau halbe de bere. Toate acestea sunt disponibile pe KitchenShop.ro, acolo unde pasionatii de bucatarie gasesc un intreg univers!

Comanda online toate ustensilele pentru locul unde gatesti!

Daca te numeri printre pasionatii de bucatarie, atunci cu siguranta iti doresti sa ai mereu la indemana tot felul de ustensile. KitchenShop este un magazin online care ti-a pregatit o gama larga de produse in materie de ustensile, electrocasnice, accesorii pentru cuptor, pentru gatit, pentru servirea mesei si a bauturilor, pentru prepararea pastelor fainoase sau pentru curatenie.

La KitchenShop, atat in magazinele fizice, cat si in varianta online, ai la dispozitie o gama larga de produse, profesionale si semi-profesionale. Ai acces la o gama larga de variante pentru fiecare tip de produs, incat sa faci alegerea conform criteriilor tale: pret, calitate, brand, dar si cum anume il vei folosi. Alege sa iti dotezi bucataria cu produse care te vor ajuta sa gatesti mai repede si mai sanatos. Investitia aceasta o vei face deci si pentru confort, dar si pentru sanatatea ta.

Cum dupa fiecare sesiune de gatit este necesara curatenia, pe site ai la dispozitie o varietate de accesorii si articole de acest tip, care vor reda stralucirea bucatariei tale. Comanda online toate ustensilele pentru locul in care gatesti si bucura-te de preparate realizate mai sanatos si mai rapid!

Contact: office@kitchenshop.ro

FOTO: kitchenshop.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului