Amenajarea casei

#perne decorative #decor sarbatori #tapet iarna

Decoruri de iarna surprinzatoare pentru casa ta

Odata cu sezonul rece si cu apropierea Sarbatorilor de iarna trebuie sa te gandesti si la redecorarea casei pentru a intra cat mai rapid in atmosfera plina de caldura si dragoste din perioada vacantei de iarna. Nu trebuie sa iti umpli casa cu diverse lumini sau alte decoruri specifice strict Sarbatorilor, ci cu obiecte mult mai simple, insa de efect. Iata cateva dintre acestea.

1. Tapetul cu peisaje

Un prim si simplu omagiu pe care il poti aduce iernii sunt, fara indoiala, fulgii de zapada. La urma urmei, nimic nu este mai relaxant si mai linistitor decat o camera cu decor de zapada, insa foarte calduroasa. Achizitioneaza-ti un tapet sau un autocolant cu un peisaj superb de iarna si asaza-l pe unul dintre peretii livingului. Acesta va da o nota inedita casei tale, schimband-o radical in doar cateva minute.

2. Copacii instelati

Copacii instelati ce imita zapada sunt in alt tip de decor rapid perfect pentru o stralucire calda a iernii in interior atunci cand afara se instaleaza frigul. Stralucirea luminilor albe si ramurile incarcate de zapada vor crea in casa ta un efect magic.

3. Accentele metalice

Decorul metalic ofera o scanteie festiva oricarui interior, asa ca nu ar rau sa arunci prin casa cateva perne decorative in nuante metalice de auriu si argintiu, care vor da viata camerelor tale cu tonurile lor sclipitoare, spectaculoase. De asemenea, pentru a scoate in evidenta stralucirea iernii in casa ta, poti folosi o vesela cu accente metalice, suporturi aurite de lumanari ori simple boluri de inox raspandite in spatiile goale din casa sau pe masa din bucatarie ori din living.

4. Tonurile pretioase, viu colorate

Uita de subtilitate anul acesta si da viata casei tale cu tonurile pretioase, ce seamana cu adevarate bijuterii. Vasele de sticla cat mai colorate vor crea un efect uimitor in orice spatiu lipsit de culoare. Acestea vor inlocui banalele globuri sau instalatii prea sclipitoare, care te orbesc de fiecare data cand iti intersectezi privirea cu ele.



Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea