Amenajarea casei

#amenajarea casei #casa de vacanta #decorul casei #idei de amenajare

Cum sa iti surprinzi musafirii cu o camera de oaspeti incredibila in casa de vacanta

Casa de vacanta trebuie sa ofere un ambient primitor, prietenos, care sa incante fiecare membru al familiei tale, dar sa surprinda placut si pe musafirii tai. Asadar, in casa de vacanta, camera oaspetilor trebuie sa arate spectaculos, astfel incat invitatii tai sa se simta precum in vacanta, sa fie cat mai relaxati si cat mai confortabil. Iata cateva modele de decoruri uimitoare pentru camera de oaspeti din casa de vacanta:

1. Camera de oaspeti luminoasa

Camera oaspetilor trebuie sa fie in primul rand luminoasa, plina de viata si sa emane optimism prin culorile sale. Alege un decor vesel pentru camera oaspetilor din casa de vacanta, printr-o combinatie de trei imprimeuri florale asemanatoare, atat pentru asternut, veioze cat pentru pernele decorative. De asemenea, un pat imens si opulent ii va incanta cu siguranta pe musafirii tai.

2. Camera de oaspeti antica

Pentru o camera de oaspeti antica ai nevoie de doua piese-bijuterie, un pat sculptat, imens, precum al bunicii si o comoda veche si solida. Acest decor ii va purta pe musafirii tai intr-o calatorie pe meleaguri de mult uitate si ii va face sa isi aminteasca de noptile copilariei. Daca vrei sa dai o nota mai intima camerei tale de oaspeti din casa de vacanta, poti alege un baldachin pretios, care sa se asorteze perfect cu decorul antic, incarcat.



3. Camera de oaspeti luxoasa

Culori discrete, o atmosfera intima, ce emana rafinament sunt caracteristicile perfecte pentru o camera de oaspeti luxoasa, odihnitoare si perfecta pentru o evadare departe de casa. Daca pozitionezi patul inspre fereastra, trezirea musafirilor tai va fi si mai placuta in momentul in care vor intalni un peisaj incantator de munte.



4. Camera de oaspeti versatila

Daca vrei sa oferi un confort maxim musafirilor tai, alege un decor versatil, care se poate transforma cu usurinta din dormitor in living. Un pat pliabil incadrat de perdele inedite, o masuta de cafea din tesatura si un fotoliu relaxant sunt principalele obiecte de mobilier de care ai nevoie pentru a crea rapid o astfel de camera.



Sursa foto: southernliving.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului