Amenajarea casei

#cosuri #decorare casa #amenajare casa #cosuri rachita

Decoreaza-ti casa cu cosuri de rachita. Iata cateva exemple uimitoare

Cosurile de rachita sunt elemente decor ce au devenit din ce in ce mai populare, mai ales prin dubla lor functie: de decor si de depozitare. Asadar, versatilitatea este punctul lor forte. Acestea au un rol decorativ foarte puternic, care te ajuta sa creezi in casa ta un stil rustic, insa si foarte confortabil in ceea ce priveste stocarea de lucruri. Iata cum le poti folosi:

1. Cosurile de rachita in baie

Cosurile de rachita uimesc in primul rand prin capacitatea lor de a se adapta la aproape orice tip de mediu, stil sau spatiu.

In baie, aceste cosuri de rachita sunt ideale in primul rand pentru depozitarea ordonata si eleganta a rufelor murdare. De asemenea, cosurile de rachita pot fi utilizate in baie si ca rafturi sau ca sertare pentru un mobilier simplu, care te va ajuta sa economisesti spatiu si sa dai un nou aspect baii tale.

2. Cosurile de rachita in bucatarie

Cosurile de rachita pot fi folosite in bucatarie ca simple elemente de decor sau, de ce nu, pentru depozitarea eleganta a tacamurilor sau a altor accesorii necesare.

3. Cosurile de rachita in dormitor

Intr-un dormitor, cosurile de rachita sunt necesare in primul rand pentru marirea spatiului de depozitare. De asemenea, le poti utiliza si pentru decorarea spatiilor moarte, precum colturile, acoperirea picioarelor sau a locului gol de sub pat. In ele poti depozita paturi, pantofi sau chiar lenjerii de pat.

4. Cosurile de rachita pe hol

Daca vrei sa iti intampini invitatii cu un decor inedit inca de la intrarea in casa, atunci opteaza pentru un pantofar surprinzator. Realizeaza un dulap mare si, in locul banalelor usi sau sertare, asaza cosuri de rachita. Acestea vor da holului tau un aspect mult mai sic, dar si foarte original.

5. Cosurile de rachita in gradina

Nu in ultimul rand, cosurile de rachita pot fi utilizate cu succes si pentru decorul gradinilor sau al teraselor. Le poti folosi fie ca elemente decorative simple, fie ca ghivece pentru flori, pentru a crea un decor spectaculos si foarte elegant in gradina ta.

Sursa foto: estiloydeco.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea