Amenajarea casei

#california #case de lux #amenajare casa #idei amenajare casa

Case de lux: resedinta de 23 de milioane de dolari din California

Pentru persoanele care au in contul de la banca cel putin 23 de milioane de dolari, casa de lux pe care o prezentam in episodul de azi al serialului nostru poate fi o investitie pe termen lung. Chiar daca nu dispui de banii necesari pentru achizitionarea casei, tot merita sa arunci un ochi peste arhitectura fabuloasa si interioarele de nota 10. Poate te inspira sa-ti reamenajezi locuinta.

23 de milioane de dolari pentru 2800 m patrati

Situata in zona Hillsborough din California, casa de lux se intinde pe o suprafata de 2800 m patrati si aproape ca te ratacesti in ea, din cauza numarului mare de incaperi. Resedinta apartine unei familii americane si are nu mai putin de 12 dormitoare, fiecare cu cate o baie proprie, un living room foarte spatios, 3 bucatarii, o biblioteca, o sala de entertainment, piscina, dormitor matrimonial, sala de mese, plus cateva anexe special construite pentru musafiri.

Casa de lux cu alura de castel

De cum ajungi in fata casei, ai impresia ca urmeaza sa intri intr-un castel. Gardul din piatra, curtea interioara pietruita si decorata cu o fantana arteziana, luminile exterioare si arhitectura casei, toate te duc cu gandul la o constructie nobila si veche.

Stilurile baroc si frantuzesc, in prim-plan

Pentru interioarele acestei case de lux, proprietarii au ales sa combine stilurile baroc si frantuzesc, astfel ca in majoritatea camerelor se pot remarca elemente ce amintesc de acestea: liniile aurii de pe pereti, candelabrele mari si incarcate, oglinzile imense, mobilier masiv cu iz antic si sculptat cu mare atentie si tavane placate.

Culorile au fost si ele alese in asa fel incat sa se potriveasca de minune cu stilul baroc si frantuzesc. Predomina in special albul, dar si nuantele deschise de bej, cu eventuale accente elegante de culoare.

De exemplu, pentru sala de mese s-a ales o combinatie rafinata de bej cu bleumarin, pentru a pune in valoare auriul de pe pereti.

In biblioteca, proprietarii au ales combinatia de maro cu verde smarald, indulcita de prezenta albului.

Intr-una dintre bucatarii, predomina combinatia alb-gri, iar stilul ales este unul mult mai modern.

Pentru unul dintre holurile casei de lux, a fost ales argintiul. De la perdele, pana la pernutele decorative si placajele de pe pereti, totul are un finisaj argintiu, care se potriveste foarte bine cu pardoseala menita sa creeze iluzii optice.

Pentru unul dintre dormitoare a fost aleasa nuanta roz pastel, iar pentru altul verdele turcoaz. In bai predomina bejul si griul.

Sursa foto: zillow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea