Amenajarea casei

#halloween # decoratiuni dovleci # panza de paianjen

Decoratiuni de Halloween pentru biroul de acasa

Halloweenul este o sarbatoare care nu trebuie sa te ocoleasca nici macar atunci cand petreci foarte mult timp la birou. In special atunci cand esti nevoit sa muncesti de acasa, biroul tau personal poate deveni un colt creativ, amenajat corespunzator. Ce decoratiuni ar putea face parte din decorul de Halloween al biroului tau, afla in cele ce urmeaza!


Decor festiv de Halloween


Biroul de acasa poate deveni un spatiu festiv, cu atat mai mult cu cat in intimitatea casei tale nu ai parte de eventualele restrictii impuse de angajator in ceea ce priveste amenajarea coltului personal de lucru. Prin urmare, nu te impiedica nimic sa iti impanzesti - la propriu si la figurat - biroul cu decoratiuni variate de Halloween.

Inainte de a demara amenajarea creativa a biroului de acasa, tine cont de cateva aspecte:
 

  • Obiectele parfumate, de tipul unui potpourri, risca sa iti distraga atentia si sa iti dauneze pe termen lung, de aceea este indicat sa nu le folosesti.
  • Lumanarile nu ar trebui nici ele incluse in decorul biroului de Halloween, intrucat reprezinta un pericol real de accidente grave.



In continuare, iata cateva idei decorative de efect pentru birou:
 

  • Panza de paianjen sintetica este o decoratiune spectaculoasa, care va schimba complet aspectul biroului tau. Amplaseaz-o in zone pe care nu le accesezi foarte mult si, la o adica, decoreaz-o cu paianjeni de jucarie, soricei si alte creaturi similare.
  • Adauga dovleci mici, artificiali sau naturali, pe masa de birou si pe rafturi. Ii poti folosi ca atare sau ii poti picta ori sculpta, in functie de timp si de preferinte. Pentru un decor sinistru, nu uita sa adaugi dovleci vopsiti in negru.
  • Traditia "Trick or Treat" poate fi adaptata pentru biroul personal sub forma unui bol cu bomboane. Foloseste unele cu ambalaj cat mai colorat, pentru un plus de fantezie.
  • Daca iti place sa decupezi si dispui de timpul necesar pentru o astfel de activitate, realizeaza o ghirlanda cu literele care compun cuvantul "Halloween", spre exemplu. De asemenea, din hartie portocalie si neagra, confectioneaza invelitori provizorii pentru cartile din rafturile biroului.
  • Daca nu vrei sa renunti la efectul deosebit produs de lumanari, alege unele artificiale, pe care apoi sa le amplasezi fie in dovleci sculptati, fie in suporturi cu motive de Halloween.

 

Decor discret autumnal


Potrivit in mod special pentru biroul de la serviciu, decorul autumnal discret, cu motive simple de Halloween, include elemente precum frunzele colorate, ghirlandele din crengute uscate si dovlecii.
 

  • Pentru a nu-ti supraincarca biroul, opteaza pentru un vas in care sa adaugi frunze, conuri si dovleci de mici dimensiuni. Adauga un plus de culoare punand in interior si cateva crengute cu fructe mici, rosii.
  • De efect va fi si o vaza cu flori artificiale in culorile Halloweenului: rosu, portocaliu, galben, dar si negru. Florile artificiale sunt intotdeauna de preferat in detrimentul celor naturale, care pot deranja colegii de birou (in special prin prisma eventualelor alergii).
  • Foloseste intotdeauna dolveci artificiali, portocalii sau negri, sculptati sau simpli, pentru a evita ca, din cauza caldurii, acestia sa putrezeasca.



Foto: idealhomegarden.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea