Amenajarea casei

#parchet bambus #bambus #parchet

De ce sa alegi parchetul din bambus si tapetul pentru casa ta?

Acasa este locul in care te simti cel mai bine, motiv pentru care trebuie sa te inconjori de tot confortul posibil. Insa, pentru a aduce in casa ta acel grad de confort si relaxare pe care ti-l doresti ai nevoie de elementele care sa iti ofere acest lucru. In plus, totul trebuie sa fie conform preferintelor tale si, pe cat posibil, sa reflecte o parte din personalitatea ta.

 

Printre lucrurile care nu trebuie sa iti lipseasca din casa se numara si tipurile de finisaje pe care sa le alegi. Pe jos, un parchet din bambus - atractiv, peretii vopsiti intr-o nuanta placuta si relaxanta sau cu tapet colorat si vesel, materiale textile moi si confortabile care imbraca diverse piese de mobilier, si asa mai departe. Toate acestea contribuie la starea ta de bine, motiv pentru care investitia in finisaje de calitate reprezinta calea cea mai sigura pentru a-ti asigura confortul. 

Motive pentru care parchetul si tapetul sunt o alegere inspirata pentru casa ta

In primul rand, parchetul din bambus de la Decolandia este un element care merita toata atentia ta. Senzatia de caldura si confort, parchetul din bambus densificat este rezistent in timp si iti ofera posibilitatea de intretinere usoara. Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile care insotesc acest element pentru casa ta. In plus, parchetul de calitate poate sa creasca valoarea locuintei tale si sa creeze acel confort pe care ti-l doresti. 

Tapetul lavabil si superlavabil  - o alegere practica si eleganta

Daca in completarea acestui finisaj ai ales tapetul trebuie sa stii despre acest element de finisaj ca este cea mai practica alegere. In momentul in care s-a deteriorat inlocuirea tapetului se face foarte usor. Tapetul este disponibil in foarte multe culori si modele atractive iar cu ajutorul acestuia vei putea sa iti creezi un spatiu in stilul de design interior dorit fara sa fie necesar sa apelezi la un specialist. 

Tapetul trebuie sa il alegi astfel incat sa fie in armonie deplina cu stilul de amenajari interioare ales dar si cu elementele alese. Tapetul este foarte practic si se aplica foarte usor. Nu vei crea deranj si nu vei avea teama ca murdaresti totul in jur. In plus, nu ai nevoie nici macar de un specialist pentru a-l aplica pe perete deoarece intreaga operatiune necesita doar putina indemanare si creativitate din partea ta. 

Parchetul din bambus reprezinta o completare ideala pentru modelul de tapet ales. In primul rand are un aer exotic sofisticat. Iar and vine vorba despre parchet trebuie sa mizezi pe calitate, intrucat daca este ieftin si nepotrivit tipului de trafic din casa ta atunci risti sa ajungi in situatia sa il inlocuiesti des. Un parchet necorespunzator va prezenta probleme precum marirea distantei dintre placi, se toceste, isi pierde culorile frumoase etc. 

Alege finisaje de calitate si creeaza un design exact asa cum iti doresti 

Calitatea este importanta si atunci cand alegi tipul de tapet care sa iti completeze finisajele. Acesta trebuie sa fie adaptat spatiului pentru care se adreseaza si ales in functie de caracteristicile spatiului. 

Atunci cand vine vorba despre amenajarea casei tale iti recomandam sa fii exigent in ceea ce priveste tipurile de finisaje alese. Indiferent daca este vorba sa alegi finisaje in functie de bugetul disponibil sau de oricare alte criterii, este important sa verifici cu atentie calitatile fiecarui tip de finisaj in parte. Astfel te asiguri ca te va servi pe termen lung si te vei bucura de un camin confortabil si placut. 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului