Amenajarea casei

#tapet baie #design baie #amenajare baie #tapet

Da o viata noua baii tale cu ajutorul tapetului

Tapetul este una dintre optiunile de decorare pe care uitam de obicei sa le luam in considerare. Cu toate ca poate avea un impact vizual puternic, nu este foarte utilizat, fiind un mai putin cunoscut in lumea designului. Totusi, baia ta poate arata fantastic cu ajutorul tapetului. Cu un pic de culoare si textura, tapetul poate transforma orice spatiu intr-un loc placut si primitor, fiind toto mai usor de aplicta si de intretinut. Hai sa vedem cateva idei de decorare a baii cu ajutorul tapetului.

Incearca un tapet cu irizatii metalice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de I Love Wallpaper (@ilovewallpaper.co.uk) pe

In cazul in care esti genul de persoana care iubeste culorile metalizate pentru decoratii, poti alege un tapet cu modele metalice. Zonele stralucitoare vor arata incredibil in baie, iar oaspeti tai nici nu vor banui ca este vorba despre tapet.

Alege un tapet cu modele mari

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de lindsay cowles (@lindsaycowlesllc) pe

De obicei, cand ne gandim la tapet, ne imaginam modele florale mari in genul celor din casa bunicii din anii ‘90. In ultitmul timp, insa, tapetul a evoluat foarte mult, si, daca vrei modele mari, poti gasi ceva simplu si de efect. Te poti orienta catre tonuri de roz pal si un design geometric.

Adauga culoare

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Hygge & West (@hyggeandwest) pe

In cazul in care preferi sa nu mergi pe un imprimeu indraznet poti alege culori vibrante. Iata un model de tapet care ar putea fi asociat in mod obisnuit cu bucatariile, insa culoarea galben -lamaie aduce un plus de vibratii spatiului, fiind ideala pentru o baie care sa iti trezeasca bucuria.

Mergi pe Zen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Wallshoppe (@wallshoppeofficial) pe

Albastru este o culoare calmanta si, in loc sa vopsesti peretele, poti lua in considerare un tapet cu nuante de gri - albastru care sa iti ofere un plus de confort. Armonizeaza spatiul cu cateva plante vii, tropicatle, care suporta bine caldura si aburii.

Fii indraznet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de sandy🔅interior creative IRL🔅 (@elleehome) pe

In cazul in care iti doresti in baie un decor alb - negru, iti sugeram sa iei in calcul si un plus de culoare si sa alegi un tapet neasteptat. Acesta adauga un maxim de stil cu efort minim. Pentru a nu deveni obositor si coplesitor, poti sa il aplici doar pe treimea superioara a peretelui, iar parte de jos sa o faci alba.

Fa-ti un spatiu de relaxare

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lynae@ Redefine Designs Co. (@redefinedesigns) pe

Pentru multi dintre noi, baia este mai mult decat un simplu loc de spalare si pregatire pentru a doua zi. Acesta poate fi un loc de relaxare si de petrecere a timpului intr-un mod placut intr-o cada cu spuma su lumanari pe margine. Daca esti adeptul acestei metode de relaxare, poti lua in calcul aplicarea unui tapet ideal pentru spa in jurul cazii.

Creeaza o sera

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Elisha (@eli_at_home) pe

Realitatea nefericita este ca baile nu au foarte multa lumina naturala, ceea ce iti ofera intimitate, dar iti blocheaza posibilitatea de a aduce plante pentru decor. Din fericire, exista tapetul cu teme vegetale care merge de minune in baie. Frunzele de pe acesta vor ramane mereu verzi si sanatoase, chiar daca nu au lumina, creand un spatiu elegant si placut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului