Amenajarea casei

#casa curata #curatenia casei #curatenie in baie #curatenie in camera #curatenie in bucatarie #curatenie casa #servicii curatenie

Curatenie de intretinere a locuintei pentru familia ta!

Investind in curatenie, investesti in propria imagine, prestanta si sanatate ambientala. Instant Clean dispune de tehnologi emoderna, solutii ecologice de curatat, personal bine instruit si experienta de 12 ani pe piata locala. Curatenia face parte din viata noastra a tuturor si aduce buna dispozitie in desfasurarea activitatilor zilnice. Pentru a veni in intampinarea clientilor, lansam un program de abonamente pentru curatenia de intretinere a locuintelor.

Curatenie de intretinere a locuintei pentru familia ta!

Investind in curatenie, investesti in propria imagine, prestanta si sanatate ambientala. Instant Clean dispune de tehnologie moderna, solutii ecologice de curatat, personal bine instruit si experienta de 12 ani pe piata locala. Curatenia face parte din viata noastra a tuturor si aduce buna dispozitie in desfasurarea activitatilor zilnice. Pentru a veni in intampinarea clientilor, lansam un program de abonamente pentru curatenia de intretinere a locuintelor.

Programul de curatenie poate fi personalizat in functie de cerinte: curatenie zilnica, la doua zile, de 2 ori pe saptamana, la 2 saptamani sau lunar in functie de necesar.

Pentru a intretine o locuinta in cele mai bune conditii, noi va propunem un tip de abonament cu o interventie/saptamanala iar dvs. ramane sa va alegeti ziua pentru interventie. Ce facem in timpul programului de lucru la acest abonament?

  • Punem aspiratorul,
  • Stergem praful,
  • Aspiram si spalam portiunile de gresie si parchet,
  • Curatam cu atentie chiuvetele din baie si bucatarie,
  • Nu uitam WC-ul,
  • Calcam 10 camasi.

 

Abonamen curatenie de intretinere, 30-50mp, pret  100lei/ interventie, program de lucru 4 ore cu 4 interventii pe luna.

Abonament curatenie de intretinere, 50-70mp, pret  120lei/ interventie, program de lucru 4 ore, cu 4 interventii pe luna.

Abonament curatenie de intretinere, 100-150mp, pret  150lei/ interventie, program de lucru 4 ore, cu 4 interventii pe luna.

Oferim preturi accesibile, flexibilitate la program si calitate.

Preturile nu includ TVA


Despre Instant Clean:

Instant Clean este o companie cu o bogata experienta pe piata de domeniu si este specializat in servicii profesioanle de curatenie si consumabile pentru curatenie prin magazinul www.consumabile-eu.ro. Oferim tuturor clientilor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie in spatii de birouri, curatenie locuinte-apartamente, curatenie vile, etc.

Dispunem de personal calificat care poate executa servicii de curatenie dupa constructor, spalare/curatare geamuri, curatare mocheta si covoare, curatare scaune de birou, etc.

Compania are ca misiune, implementarea de solutii optime pentru programele de curatenie, dezvoltarea relatiilor pe termen lung cu actualii si viitorii parteneri si adaptarea programelor de lucru in functie de buget si cerinte.

Personalul este atent selactat, toate lucrarile noastre sunt supervizate si punem accent pe calitate, discretie, siguranta si flexibilitate.

Accesati-ne cu incredere !

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea: Gura de lup si buza de iepure la animalele de companie

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea:  Implantul dentar la caine

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea: Mirosul gurii la caini si pisici

Experti Animalute

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea: Gingivitele la feline

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea, medic stomatolog

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea: Fracturile dentare la animalele de companie

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea, medic stomatolog

Pune o intrebare