Amenajarea casei

# idei de amenajare casa gri # casa gri #nuante de gri #amenajare casa #gri

Cum sa-ti decorezi casa in nuante de gri

O casa decorata in nuante de gri nu este nici monotona si nici nu arata deprimant. Din contra, multi designeri de interior recomanda aceasta culoare tocmai datorita versatilitatii sale, putand fi usor folosita atat impreuna cu culori neutre, cat si impreuna cu nuante vibrante. Fie ca mizezi pe gri, pentru a decora incaperea in intregime sau alegi doar cateva elemente, rezultatul va fi uimitor.

Daca vrei sa dai un aer sofisticat sau relaxat camerei de zi, aici vei gasi cateva idei din care sa te inspiri.

Living gri contemporan

Intr-un living decorat in stil contemporan, o canapea gri poate fi piesa de rezistenta a intregului decor si piesa de la care poti incepe sa construiesti intreg decorul. Pentru a complimenta superba canapea, alege si doua fotolii vintage, o masuta de cocktail din sticla si alte elemente care pastreaza acelasi stil. Adauga pete de culoare prin pernele decorative sau un covor care sa sparga monotonia griului din jur.

Un living gri prietenos pentru familie

Chiar daca intr-un astfel de living, predomina nuante de gri, incaperea este un spatiu perfect de relaxare pentru intreaga familie. Incalzeste spatiul prin modelele pieselor de mobilier, cum sunt fotoliile moderne si o canapea confortabila si in tendinte sau un tablou in culori puternice care poate fi amplasat pe un perete intreg. Camera de zi va capata un aspect pretios, dar va fi in acelasi timp si primitoare.

Gri cald in living

Un semineu superb si un cos plin cu lemne pentru foc adauga caldura unei camere decorate in gri. Decorul mai poate fi completat cu tapet gri si o colectie de plante presate si inramate, aliniate pe unul dintre pereti.

Un living cu arta si mult gri

O camera de zi, in care griul deschis este predominant, devine locul perfect pentru a expune colectia de tablouri a familiei. Alege un covor in nuante de gri cu un desen geometric subtil si o canapea imbracata in catifea gri si moale.

O camera in gri relaxant

Ce spui de o camera care sparge barierele designului si mizeaza pe contraste de gri, mult lemn si caramida? Aici isi pot face loc cateva piese vintage cum ar fi un scaun si masa de cocktail.

Living gri cu accente de galben si maron

O camera decorata in gri, capata viata si caldura prin utilizarea a doua culori perfect alese in acest tablou: galben si maron. Cele doua culori pot fi utilizate in decoratiunile si accesoriile care imprima personalitate camerei, cum ar fi pernele decorative de pe canapea sau covorul.

Gri si roz, un mix perfect pentru living

Combinatia de gri si roz se regaseste in imprimeurile folosite pentru a decora un living care imbina elemente ce reprezinta mai multe stiluri. Mixul de culori este inedit si da camerei pata de culoare de care avea nevoie. Aceasta combinatie de culori se poate regasi pe tapiteria canapelei si fotoliilor, dar daca iti place cum arata imbinarea de gri cu roz, gaseste draperii si covoare in aceste culori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea