Amenajarea casei

#camera bebelusului #camera bebelus #pereti camera bebelusi # amenajare camera bebelusi #mobilier camera bebelusului

11 idei de decor pentru camera bebelusului! Cum sa creezi un design vesel pentru copilul tau

E timpul sa pregatesti cea mai frumoasa camera pentru bebelusul tau! Ca sa creezi un design vesel pentru copilul tau, depaseste barierele si treci dincolo de roz si albastru, nuantele care predomina de cele mai multe ori in camerele celor mici.

Poti sa te inspiri din ideile de mai jos pentru a tranforma camera copilului in cel mai vesel si luminos loc din casa!

Decor astral

Un decor construit in jurul unui corp ceresc: „luna”. Luna a fost folosita atat pentru a decora peretele de langa patut, dar si pe alte elemente si accesorii din camera. „Te iubesc pana la luna si inapoi” poate fi un mesaj simpatic prins pe perete, dar si o declaratie a parintilor pentru micutul lor.

Elemente care amintesc de padure

O camera pentru copii cu elemente desprinse din natura si din frumusetea padurii pun si mai mult in valoare nuantele de roz si turcoaz folosite pentru mobilier si accesorii.

Dungi si triunghiuri

Peretii decorati cu ajutorul stickerelor sunt alegerea ideala pentru parintii care asteapta ca micutii lor sa creasca pentru a decide in ce culori vor sa isi decoreze camera. Motivele geometrice pot fi o buna alegere pentru camera bebelusului.

Explozie de culoare

O explozie de culori intr-o camera pentru copii este o ideea grozava ca sa obtii un spatiu vesel si luminos. Decorul in culori cat mai variate este potrivit atat pentru fetite, cat si pentru baieti, dar si pentru doi micuti care impart acelasi spatiu.

Cort pentru joaca

Cortul din camera copilului este de ceva timp un accesoriu nelipsit din camera copilului. Fiecare micut isi doreste un loc al lui unde sa isi depoziteze jucarii, sa se joace sau sa citeasca.

Decor nautic

Daca vrei sa ii cultivi de mic placerea de a calatori sau dragostea pentru apa si mare, atunci incepe prin a-i decora camera bebelusului tau folosind culori si elemente marine. Foloseste culori precum albastru, alb sau bleumarin, texturi vaporoase si chiar imagini, pentru ca totul sa duca cu gandul la cele mai albastre si frumoase mari.

Safari modern

Daca te numeri printre parintii care vor sa renunte la clasicele roz si albastru atunci cand decoreaza camera copilului, mergi pe o combinatie de culori care adauga caldura spatiului: alb, galben si putin gri deschis.

Verde clasic

O alta alegere care inlocuieste cu succes clasicele roz si albastru este decorarea camerei copilului folosind o nuanta de verde cald si linistitor. Adauga si bancute care au spatii de depozitare si sunt ideale pentru camera copilului.

Alb si negru

O camera decorata cu multe forme geometrice in alb si negru nu este tocmai pentru bebelusi, dar este un decor perfect pentru copiii care se pregatesc sa treaca pragul adolescentei.

O camera curcubeu

O camera curcubeu este una in care fiecare element este colorat. Rafturile pentru carti au toate culorile, la fel si covorul, lenjeria de pat si bineinteles jucariile celui mic.

Minimalism

Un patut facut din materiale transparente lasa la vedere lenjeria cu modele geometrice si da un aer minimalist si aerist camerei bebelusului.

 

Surse foto: goodhousekeeping.com, pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului