Amenajarea casei

# colaje # decorare perete colaje # colaje perete #decorare perete

Cum sa decorezi un perete gol cu ajutorul colajelor. Idei din care sa te inspiri

Colajele nu sunt doar un element de decor in tendinte, ci si o metoda simpla pentru a umple un spatiu gol. Realizate din pozele preferate sau din mesaje ori altele elemente, colajele adauga personalitate, stil si chiar o nota iesita din tiparele clasice in incaperile in care isi fac loc. Sunt multe locuri din casa pe care le poti decora cu aceste colaje. Iata cateva idei din care sa te inspiri!

Tablia de la pat din fotografiile preferate

Te-ai gandit pana acum ca peretele de la capul patului poate fi locul ideal in care sa asezi cateva rame cu pozele preferate sau cu citate care te inspira? Cu un astfel de colaj vei realiza un decor iesit din tiparele clasicului, pentru dormitorul tau. O conditie pentru ca acest colaj sa iasa perfect este sa iti pui la bataie creativitatea si sa realizezi mica opera de arta cu zambetul pe buze. Poti sa pastrezi o linie eleganta pentru colaj ori poti opta pentru ceva cu adevarat jucaus.

Peretele scarii de interior

Colajele reprezinta elementul perfect care pot face tranzitia dintr-o camera in alta, sau de la un nivel al casei la altul. Din acest motiv sunt ideale si pentru a decora peretele din dreptul scarii de interior, care de cele mai multe ori este un spatiu mare si alb ce ramane nefolosit. In acest fel, personalizezi fiecare zona din casa, iar atunci cand urci scarile aceste elemnete iti vor atrage atentia. Peretele din aceasta parte a casei este ideal pentru a face un colaj cu fotografii de familie, dar poti alege si un concept mai creativ.

Deasupra biroului

Peretele din fata biroului la care lucrezi este locul perfect pe care il poti decora cu elemente inspirationale. Un colaj plasat chiar pe acest perete te va ajuta sa iti amintesti de fiecare data ca trebuie sa muncesti, insa ai nevoie si de pauze de relaxare din cand in cand. Un mix de fotografii, elemente inedite si cateva mesaje se va potrivi de minune in acest loc din casa.

Peretele din spatele canapelei

Un colaj inedit plasat pe peretele din spatele canapelei va transforma imediat spatiul. Un astfel de element de decor folosit intr-o zona care de multe ori nu este exploatata, va da un suflu nou incaperii. Nici nu mai conteaza ce vei pune in acele rame pe care le alegi pentru colaj, atat timp cat iti vei folosi din plin imaginatia.

Langa masa de bucatarie

O idee la care nu te-ai gandit pana acum, dar care s-ar putea sa iti placa este sa folosesti un colaj pentru a insufleti bucataria si pentru a adauga o pata de culoare atat de necesara in acest spatiu. Asadar, lasa-ti imaginatia sa zboare si realizeaza un colaj in care sa predomine cat mai multe culori vibrante. Va fi o incantare sa iei micul dejun sau sa savurezi un desert in timp ce iti admiri colectia de poze favorite sau recitesti citatele motivationale preferate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea