Amenajarea casei

# paste 2018 #decorare masa paste #masa de paste

Cum sa decorezi masa de Paste ca un profesionist. Trucuri ieftine, usor de pus in practica

A mai ramas putin pana la Paste, iar pregatirile sunt in toi. Daca ai invitati la masa sau pur si simplu vrei sa creezi o atmosfera placuta de Sarbatori, atunci este important sa asezi masa de Paste ca un profesionist. Iata care sunt trucurile de care sa tii cont si cat de simplu poate fi sa obtii o masa de designer.

 

1. Keep it simple! Ce-i prea mult strica, asadar opteaza pentru o fata de masa simpla, alba, dar eleganta in acelasi timp.

2. Este primavara, asadar aranjamentele florale nu trebuie sa lipseasca. Nu trebuie sa cumperi unele de la florarie, gata facute, care sunt si scumpe pe deasupra. Cumpara flori de sezon si asaza-le in centrul mesei, intr-o vaza nu prea inalta. Lalele, zambile, narcise, liliac sau chiar bujori sunt perfecte pentru aceasta ocazie.

3. Ouale si iepurasii de Paste nu trebuie sa lipseasca. Fie ca asezi ouale intr-un cosulet cu iarba artificiala, in care pui si niste iepurasi decorativi, sau asezi iepurasii printre flori si ouale pe farfuriile invitatilor, acestea trebuie sa faca parte din decor. Chiar si farfuriile ce au imprimati iepurasi sunt perfecte pentru aceasta ocazie.

4. Foloseste culori vesele. Pastele este cu si despre primavara, asadar foloseste in decor nuante vesele precum galben, roz, verde sau bleu.

Iata mai multe idei din care sa te inspiri:

Surse foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului