Amenajarea casei

#draperii #biblioteca #narcise #zambile #flori #canapele #design primavara #cuverturi

Cum sa decorezi casa in luna martie

In aceasta primavara, improspateaza aspectul locuintei tale cu ajutorul culorilor vibrante. Foloseste-le in materiale, cuverturi, draperii si decoratiuni care sa aduca primavara la tine in locuinta. Renunta la obiectele plictisitoare si alege decoratiuni inedite pentru o locuinta cu personalitate!

Aranjeaza cartile in functie de culoare

Daca vrei sa schimbi aspectul bibliotecii tale, incepe prin a organiza cartile in functie de culoare. Pentru un impact puternic, alege cartile cu coperte colorate, in ton cu primavara. Apoi, pentru a da si mai multa viata bibliotecii tale, adauga statuete colorate, flori in miniatura si alte obiecte de decor care sa aminteasca de primavara.

Schimba materialele din locuinta

La inceput de primavara, schimba perdelele, draperiile, cuverturile sau fetele de perna din locuinta. Alege materiale in culori neutre, care sa se potriveasca cu obiectele colorate pe care le vei adauga mai tarziu. De asemenea, in timpul zilei renunta la draperii si jaluzele si lasa sa patrunda in locuinta lumina naturala a zilei.

Pentru un aspect proaspat, poti schimba draperiile grele, din sezonul rece, cu unele mai usoare, din materiale vaporoase si in culori vibrante.

Adauga pete de culoare

Daca vrei sa revitalizezi intreaga locuinta in aceasta primavara, porneste de la mobilier si materiale in culori neutre si adauga accesorii si decoratiuni in culori vibrante. De exemplu, in sufragerie poti schimba cuvertura canapelei cu una foarte colorata, cu diverse imprimeuri si modele.

De asemenea, poti schimba si fetele de perna de pe canapelele si fotoliile din sufragerie si dormitor.

Agata tablouri colorate

In aceasta primavara, infrumuseteaza peretii locuintei tale cu tablouri colorate, inedite, care sa sparga monotonia. De asemenea, poti alege sa inramezi diferite materiale extravagante, sa agati farfurii frumos decorate sau sa acoperi un intreg perete cu fasii de tapet colorat.

Decoreaza cu flori

Tot in aceasta primavara, poti decora locuinta ta cu flori proaspete, care sa iti inveseleasca ziua. Poti alege flori de sezon, precum zambile, narcise sau ghiocei, sau poti decora cu ramuri inflorite de cires.


Sursa foto: native-radio.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare